Sunt murdare, prost dotate, personalul e sub jumatate din necesar si e platit etrem de putin.
Pareri diferite. Legea e daca dai stai in fata, daca nu astepti mult si bine. A-m stat si eu cu copilul 5 ore pe hol, si am asteptat dupa un rezultat 4 ore.Cred ca poate sa ma treaca in cartea recordurilor.Niciodata nu o sa ma m-ai duc acolo. Dar am cunoscut si medici adevarati carora chiar le-a pasat de bolnav. O spun din propria experienta. Eu spun ca depinde de om.Cate omenie are.Si poate si de putin noroc.
Buna!
Din experienta iti spun ca nu toate sunt asa...intr-adevar multe spitale sunt cum ai zis si doctorii la fel insa sunt si exceptii.
Sunt doctori care se uita mai intai la bani... dar sunt si doctori care chiar se ocupa de pacienti si carora le plac ceea ce fac.
Sunt vai de mama lor ca sa vorbesc pe romaneste.
Si eu am o ruda in spital si ma mai duc din cand in cand la ea cu mama si asistentele alea daca nu le dai mereu spaga la buzunar frate poti sa mori cu zile si tot nu trec pe la tine.
In concluzie, spitalele din Romania sunt niste cacaturi
Pai ce ai patit tu este chiar o lipsa de responsabilitate. Se vad si ei cu scoala facuta, bani in buzunar... Ce sa le mai pese de noi?... Daca ai fi bagat mana in buzunar fii sigura ca nu te-ai mai fi plimbat atata... Asta e Romania... Si nu numai Romania...
Da gabitza ai dreptate!
Doctorul meu de familie este foarte de treaba nu se uita la bani si isi cunoaste meseria foarte bine.
Deci sunt si doctori "adevarati". Din pacate nu toti sunt la fel...
anonim_4396 întreabă:
elasexygagica întreabă:
User252426 întreabă: