In primul rand e grea fata de o tigara obisnuita, adica nu o tii cu aceeasi comoditate intre degete
In al 2-lea rand trebuie sa tragi destul de tare din ea ca sa iasa abur, iar cand ramai fara baterie trebuie sa tragi pana simti ca nu mai poti.
In al 3-lea rand nu mai gasesc atomizoare (filtre) si arome pentru ea. Fiecare marca de tigara are produsele ei, nu se prea potrivesc de la una la alta.
In ultimul rand nu fumezi cu aceeasi placere din ea ca si dintr-o tigara obisnuita. La un moment dat o sa simti nevoia sa fumezi si una adevarata
Parerea mea este ca daca vrei sa te lasi de fumat, incearca alte metode. Dar, ca sa nu zici ca nu ai incercat, poti sa iti cumperi sa te convingi
Mult succes!
Am si eu tigara electronica, insa nu gasesc atomizoare si arome pentru ea si nu o mai folosesc. Inainte sa o cumperi, ai grija sa iei in calcul daca se gasesc astea. E discutabil daca sunt bune sau nu de ceva. Cred ca depinde de fiecare om in parte. In cazul meu nu a fost buna de nimic
In primul rand e grea fata de o tigara obisnuita, adica nu o tii cu aceeasi comoditate intre degete
In al 2-lea rand trebuie sa tragi destul de tare din ea ca sa iasa abur, iar cand ramai fara baterie trebuie sa tragi pana simti ca nu mai poti.
In al 3-lea rand nu mai gasesc atomizoare (filtre) si arome pentru ea. Fiecare marca de tigara are produsele ei, nu se prea potrivesc de la una la alta.
In ultimul rand nu fumezi cu aceeasi placere din ea ca si dintr-o tigara obisnuita. La un moment dat o sa simti nevoia sa fumezi si una adevarata
Parerea mea este ca daca vrei sa te lasi de fumat, incearca alte metode. Dar, ca sa nu zici ca nu ai incercat, poti sa iti cumperi sa te convingi
Mult succes!
Gasesti si in farmacii. Sunt mai ieftine decat pe net. Sunt si de alea subtiri, normale, mentolate. Am tras si eu un fum dintr-o tigara electronica, nu mi-a displacut dar nu stiu cat de mult ajuta.
Multumesc TPU.M-ati ajutat foarte mult pentru ca eu nu prea stiam despre ce e vorba la tigarile astea electrice.Mai ales ca eu nu fumez(sunt minora )vruiam sa le fac cadou cuiva din familie care fumeaza foarte mult.
O prietena si-a cumparat un set de 2 tigari cu 5 rezeve si a dat o 195 lei la care a avut bonus o sticluta de 20 ml solutie.Mi-a dat si mie una sa incerc dar mi-a fost rau de la ea pentru ca nu ai un control asupra cantitatii de nicotina care o inhalezi si ai tendinta sa tragi mereu din ea ca si cum nu te-ai satura si iti vine sa fumezi o tigara normala.Parerea mea este ca te poti lasa fara aceste tigari electronice daca ai un pic de vointa.Iti urez succes si poate o sa mai intri sa ne spui ca te-ai lasat de fumat pur si simplu.
Din cate stiu eu, sunt mai daunatoare decat tigarile normale.Multa lume le incearca pentru a se lasa de fumat.Am si eu una de la dunhil si am dat pe ea 150 de ron.In pret au fost incluse 5 filtre, 2 sticlute cu diferite armome,un incarcator si o solutie pentru curatare. Daca vrei sa te lasi de fumat, parerea mea cea mai buna solutie este ambitia! crede ma, nu va da gresi! am fumat si eu 6 ani si am reusit sa ma las.
Razzvan1612 întreabă: