Pentru că noțiunea asta că "tu alegi ce o sa fi" nu se potrivește cu creștinismul, Dumnezeu a făcut parte bărbătească vei parte femeiască, nu la întrebat pe Adam daca " vrei sa fi fata?"
Prin urmare un Creștin nu poate fi altceva decât Heterosexual.
Alt motiv (care cred eu că e) e că au luat un simbol al promisiuni Domnului și l-au făcut semnul lor( la mine an sat se zice păgânizat) și cam atât.
Nu am nimic cu ei la modu că nu o să mă apuc să-i jignesc sau să-i fac nu știu cum pentru asta, dar nici n-aș vrea o persoană de genu prin preajmă, mi se pare prea dubioasă chestia asta că el a fost băiat și acum e fată și invers, n-aș ști niciodată cum să mă raportez la el/ea. știu că el acu e fată și ar trebui să-i zic ea, dar pur și simplu am o reținere când știu că a fost un el. de aia prefer să evit astfel de persoane.
iar bărbații îmbrăcați în femei, machiați etc. mă dezgustă pur și simplu.
Cred ca din cauza travestitilor sunt trans injositi. In general cei care doar se travestesc in public, sunt personaje sau persoane intr adevar suspecte, caci pot fura/talhari mai usor
Desi trans nu ar face asta, nu s ar deghiza pentru intentii rele. Rare sunt cazurile care si schimba sexul ca au ceva de ascuns.
Eu am observat ca romani sunt foarte uraciosi,stiu doar sa barfeasca, ipocrizie, critica, judeca pe oricine dar ei sunt perfecti, plec si ei o luna in Italia si numai stiu romana, du-te in alta tara cat ma rapid si fereste de romani
Mi se par doar ciudati, transformarea din barbat in femeie si invers imi da cu virgula, dar la cum a evoluat medicina estetica, nici nu iti vei da seama daca nu iti vor zice ei, poate din barbat in femeie sunt chestii care ii dau de gol, vocea subtire prefacuta, beregata barbateasca, oasele fetei, fizionomia in general e un indiciu important, bratele, picioarele.
Iar te contrazici cu nebunii si bolnavii, ori exista sau nu?
Pentru ca in Romania transexualii sunt confundati cu travestitii si unii travestiti chiar au o infatisare foarte vulgara
Trabestismul e un fetis sexual, ceva ce se petrece doar in pat, nu in societate. Ala nu e travestit daca nu e discret.
Pentru ca se lauda ca ultimii prosti pe oriunde merg ca fac parte din lgbt si chiar vor ca si alte persoane sa faca parte. Pot da exemplu si paradele alea infernale. Si-o fac cu mana lor
Paradele alea da, sunt o mare problema. A se vedea Daria Jane vlogs. Chiar are dreptate. Paradele alea duc la "tulburarea linistii publice" si "propaganda"
Dar nu e " gresit" ca incerci sa te dai la cineva str8, nu e nimeni 100% asa, multi doar nu recunosc sau pur si simplu n ar face o cu oricine.
Exista doua sexe, masculin si feminin. Cu sexul te nasti, nu iti este atribuit imediat dupa nastere. Genul e un termen folosit pentru a aplica cuvintelor sistemul binar al sexului. Un om poate sa aiba unul dintre cele doua sexe si atat, nu un gen. Transgenderii sunt oameni cu probleme psihice. Identitatea de gen e o bulșeală.
Satanisti?
Nu cred in satanism
Nu am auzit sa fie o corelatie intre cele doua
Stai putin ca nu inteleg ultima parte. Cisgender suntem noi, astia asumati ca avem cuculet sau pasarica de la nastere, dar ne uram ca suntem OK asa cum ne-am nascut? Ceva nu da la ecuatia ta.
Adica normalii sunt aia nebuni sau cum?
N-are nicio legatura cu ura de sine.
Nu poti detesta pe cineva sau ceva fara sa te urasti pe tine?
Da,are legatura, conform psihologilor. Intreaba unul, nu pe mine
Cat despre cisgender, am zis ca sunt mai numerosi "nebunii" cis decat trans.
"Asumati" ))) nu credeam ca o s o aud si pe asta
Sexualitatea ta depinde de organele de jos, nu? Sunt net superioare creierului? Creierul nu e organ sexual?
Umm, nu, creierul nu e organ sexual. Sper ca e doar o gluma.
Hai sa nu mixam chestii figurative cu cele propriu-zise.
Daca tu gandesti cu capul pu** eu nu gansesc cu capul clitor*****
Ba se pare ca fix asta faci.
Eu nu vorbesc de sexul biologic, care nu se schimba ci de gen si identitate
"organ sexual" are sensul universal de organ reproducator. Creierul nu participa la sex. Ci la luarea de decizii, inclusiv schimbarea de sex biologic daca tot a evoluat tehnica in medicina. Deci se schimba sexul, tocmai datorita a ceea ce le trece unora prin cap.
Tu te reproduci daca hipotalamusul tau vrea ca daca nu oricum n o faci
Primul organ care se dezvolta este creierul
Este demonstrat stiintific ca exista creier de gen masculin/feminin
Se pot vedea la ecograf cranio-cerebral in primele luni
Sa ne informan, sa nu dezinformam, zic
Persoane str8(nu toate) sunt cele care vor să transmită ura fața de LGBT mai departe, la copiii lor. Ce sa ințeleaga cei mici? Ca este normal sa urăști și sa jignești. Eu una nu am putut avea o viață normal în România si de asta am decis de mică că vreau să plec în altă țară sau chiar continent
Eu am o parere destul de buna, e viața lor numai trăim în 1900 nu stiu cât ca sa fie ceva wowdaca ei se simt bine in pielea lor asta e se sinucid multi pentru ca homofobii sunt cea mai proastă rasă
Transsexualii nu au probleme psihice. ci mai degraba fizice. tu esti fata nu?
Stii ca esti fata. te simti fata.
Gandeste-te cum ar fi fost sa te nasti cu altceva in pantaloni.
Nu sunt probleme psihice. Un transsexual inainte de a deveni ceea ce isi doreste apeleaza la un psiholog. Psihologul il ajuta in schimbarea de gen.
"În sociologie, genul (sau gender) este totalitatea caracteristicilor psihosociale și culturale care deosebesc masculinitatea de feminitate. În funcție de context, aceste caracteristici pot include sexul biologic (de exemplu, a fi bărbat, femeie sau o variație a intersexualității), structuri sociale bazate pe sex (de exemplu, roluri de gen), sau identitatea de gen."
Deci, genul se poate schimba.Fiindca nu e fix.Nu e ca sexul bioogic, care NU se schimba. Operatiile si hormonii ajuta, insa nu poti spune ca ti-ai schimbat sexul biologic cu ele.Barbatii trans tot vor avea menstruatie, de exemplu.
Narfundo întreabă: