@ailemac: Vaccinarea nu presupune introducerea in sistem a virusului. Exista mai multe moduri de vaccinare. Ori se introduce o virus mort (care nu o sa isi modifice "radacina"), ori se introduce antigenul, ori se introduce o tulpina nevirulenta a virusului. In nici un caz nu poate sa se produca o noua boala datorita vaccinului.
@eni: Vaccinul inca nu a aparut in romania. Acum este in faza de testare preclinica. Producerea in masa o sa inceapa prin noiembrie, iar campania de vaccinare incepe in decembrie.
PS: avand in vedere ca nu s-a ajuns la partea de teste clinice, de unde se stiu efectele secundare? Se stiu doar efectele secundare asteptate, care sunt aceleasi pentru fiecare vaccin gripal: alergie, simptome gripa pentru cateva zile.
Unde ai auzit? Nici nu a aparut si deja stii cum e? Orice medicament are reactii adverse si probabil si vaccinul acesta va avea, dar docamdata la noi in tara nu a aparut...asa ca asteapta sa apara si pe urma comentati!
In conditiile in care vaccinul presupune introducere in sistem a virusului iar virusul isi modifica radacina, mi se pare normal sa fie probleme.nu mi-as face
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: