| EduGab a întrebat:

Ce parere aveti despre vapat? Cineva mi-a zis sa ma duc la un pneumolog si sa ma conving de la el. Eu unul sunt de parere ca e o alternativa mai sanatoasa decat a fumatului clasic. Sau ce ati alege voi intre IQOS, țigara clasica si modurile/kit-urile pentru vapat(din punct de vedere al sănătății). Vreau un răspuns cat de cat convingator. Incerc de cateva zile sa ma conving in privinta asta. Momentan eu vapez. Ca o alternativa a rennuntarii la tigarile clasice. Totodata încercând a ma fixa doar pe acesta. Multumesc frumos.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| aXy99 a răspuns:

Sunt niste chimicale pe care le inhalezi. Nu stiu cine le verifica, nu stiu cat de bune sunt pentru organismul uman. Mai bine renunti de tot.