| DandG2304 a întrebat:

Ce parere aveti despre WOW tea? Mi-am luat pachet de 3 ceaiuri (detox, slim si welness + sticla de la ei) si ma bate gandul sa imi iau si superfood, tot de la ei. Per total m-am simtit bine de la ceai, in ciuda faptului ca nu prea am facut sport. Voi ce parere aveti per total despre WOW tea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hyperion7 a răspuns:

Poate te ajuta acest articol sa înțelegi cum funcționează de fapt detoxifierea organismului
https://www.healthline.com/nutrition/detox-diets-101#what-is-it

| DandG2304 explică (pentru Hyperion7):

Super. Multumesc!

| doctorandus a răspuns (pentru DandG2304):

"Anyone who says, ‘I have a detox treatment’ is profiting from a false claim and is by definition a crook," Ernst proclaimed in the Guardian 10 years ago.

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Frectie la picior de lemn!

| DandG2304 explică (pentru Violleta2022):

De ce taman replica asta? Nu inteleg legatura.

| Violleta2022 a răspuns (pentru DandG2304):

Fiindca este doar reclama acel ceai si pachet detox, doar marketing pur, nimic nu-i adevarat!
Este ceea ce oamenii naivi si disperati sunt dispusi sa faca, aruncand banii in disperare, pe produse care nu au cum sa ajute.
Ia de vezi sfaturile unui medic endocrinolog/ nutritionist, sa vezi ce-ti spune acela, ca nu merita sa cheltui 1 banut pentru asa porcarii inutile.

suntserios
| suntserios a răspuns:

La cum arata site ul suna a scam

| DandG2304 explică (pentru suntserios):

Scam in ce sens? Crezi ca produsele nu au efecte sau ca platesti, dar nu primesti nimic?

| suntserios a răspuns (pentru DandG2304):

Ca nu au efect. Probabil pretul ala mega umflat pentru un ceai e doar marketing. In rest nu au nicio data de contact, o firma care comercializeaza, un email, un telefon, vreun aviz de undeva... nimic nimic

| DandG2304 explică (pentru suntserios):

Vazusem ca le poti trimite un e-mail dupa ce completezi formularul si discutasem cu ei pe e-mail. Nu mi s-a parut nimic suspect, dar poate nu stiu eu concret unde sa ma uit, de aia am cerut explicatii suplimentare. Multumesc!

| ReddY25 a răspuns:

Ciudat sună