Producstorul e bun, face profit. Asta e important cand vorbim de o firma, daca e buna
Vorbim de interesul nostru de consumatori implicit de calitatea suplimentelor. Evident ca stiai la ce ma refer dar ai ales sa raspunzi ...altceva
Am ales sa raspund Realitatea.
Cate firme de renume nu sunt Țeapă, banii vorbesc
Deci nu e calitate in suplimentele lor, spune asa. Am magneziu de la ei
Hai sa te invat ceva legat de realitatea profitului: fac cam toate firmele, ca de asta produc, surpriza surpriza (?).
Plus ca exista si firme care fac si profit dar fac si calitate (legat de care era intrebarea). Nu tot ce e profit inseamna slaba calitate.
Mersi pentru raspuns dar "nu mersi"
Daca esti atat de convins incat inveti si pe altii; de unde insecuritatea ta in intrebare?
Mersi pentru ceea ce m-ai invatat
Pricepi greu ratiunea simpla, de aceea e ultimul mesaj. Vorbisem la general, ca nu poti sa bagi pe toti in aceeasi oala. Legat de Zenyth, calitativ, nu stiu, intreb. Dar raspunsul tau e in necunostinta de cauza ( strict legat de calitate)
Raspunsul meu e in cunostinta de ceea ce stiu si pricep usor ratiunea ta simpla; eu doar iau in calcul multe alte chestii si consider ca fiecare are dreptul si capacitatea de a privi lucrurile prin prisma sa proprie.
Strict legat de calitate as putea sa ma pronunt daca as face un studiu pe un esantion de persoane si pe un termen mediu cel putin. Altfel poate da doar fiecare cu parerea ca si cu bățul in apa.
Dar e demonstrat ca ceea ce Tu insuti crezi are un efect mare asupta ta (vezi Placebo) - deci daca tu crezi ca sunt bune, deja te vor ajuta mult mai mult ca pe mine.
Bafta.
anonim_4396 întreabă:
SkandallKamataru întreabă:
hgcl întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: