| alexa30 a întrebat:

Ce parere aveti despre zinerit? v-a ajutat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
NOname
| NOname a răspuns:

Da, Zineryt este un tratament foarte bun! Inventia secolului, dupa parerea mea. Pacat, ca n-am avut parte de el in perioada adolescentei mele.winking

6 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

@Andrei, pai idea e, ca trebuie folosit in permanenta, constant, cu mici pauze/intreruperi o data la cateva luni. Daca este folosit "ca la carte", ajuta, si inca foarte mult.winking

NOname
| NOname a răspuns:

@alexa30, ma bucur, ca ti-am fost de folos. Mersi pentru apreciere!winking

| Tibyarad a răspuns:

M-am dat cu zinerit pe fata si tot m-am ars, am mers la alta famacie sa imi prepare si din nou am fost rosu pe fata, eu nu recomand mai ales ca nu e natural, sunt tot felul de substante printre care si alcolul care usca si chiar arde, mie mi-a recomandat o cosmeticianca un produs de care sunt foarte multumit, ASLAVITAL
MASCA DETOXIFIANTA 2 IN 1 Absoarbe şi elimină toxinele din piele, îndepărtează celulele moarte de la suprafaţa pielii

Curăţă în profunzime prin asocierea Argilei speciale cu Granulele Exfoliante şi Agenţi Tensioactivi naturali.

Calmează şi regenerează tenul datorită prezenţei uleiurilor naturale (Gălbenele, Orez, Germeni de Grâu, Unt de Cacao) a Vitaminei A şi a Acidului Ferulic. Pielea ramane neteda, proaspata si stralucitoare. http://www.farmec.ro/masca-detoxifianta-2-in/
Am incercat toate cremele posibile de la farmacie dar degeaba. Argila e foarte buna. o sa vezi, eu ma spal cu apa pe fata bine bine seara si ma dau cu crema asta pe cosuri, dimineata sunt uscate si cad. e super produsu e mai scump dar merita.Sa fi iubit!

| Andrei_2426 a răspuns:

Ajuta dar nu pe perioada indelungata, azi te dai peste cateva saptamani iar ai probleme.

| ShiNee a răspuns:

Zyneritul e bun insa usuca mult tenul, deci ar trebui sa il folosesti in paralel cu o masca hidratanta mai ales daca mai folosesti si fond de ten.pe mine zyneritul m-a scapat in mare parte de cosuri.insa dupa ce l-am terminat dupa vreo 3 saptamana incepeau iar sa-mi apara.acuma folosesc de la clerasil :gel de curatare, tonifiant si tratament pentru cosuri. Tratamentul e f bun in 2 zile scapi de cos fara absolut nici o urma [bine daca nu il storci laughing ]

| zerozero a răspuns:

Eu am o parerea foarte rea despre zineryt. pur si simplu imi ardea si imi intarea fata cand il foloseam, (asta s-a intamplat acum vreo 3-4 ani in urma, poate de atunci l-au mai imbunatatit, nu stiu).