| Feyenooord666666 a întrebat:

Ce parere aveti in general despre Regina Maria?

Mie incet incet mi se pare o fabrica de bani.

Te trimit din stanga in dreapta fara niciun rezultat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Furnicuta000 a răspuns:

Sunt cunoscuti pentru faptul ca iti fac o oferta si cand vine vorba sa platesti iti umfla factura gen iti msi cer 50 lei pe un pansament

| Alexia1208 a răspuns:

Mama mea trebuia sa se opereze cat mai repede la un sân și trebuia sa își facă analizele (legate de sân) la Regina Maria. I s-a spus ca rezultatele vin in 4-7 zile lucrătoare. După 7 zile a sunat la ei și i-au trimis rezultatele după aproape 3 săptămâni timp in care mama mea putea sa moara pentru ca nu știa ce are exact. Nu ii recomand!

Răspuns utilizator avertizat
| Alexia1208 a răspuns (pentru Violleta2022):

Tu vorbești in necunoștință de cauza. Cred ca știu mai bine situația. Au pierdut probele și apoi le-au găsit. Mama a avut doar un canal înfundat. Avea pete de sânge pe sutien. Nu au avut o explicație clară timp de 3 săptămâni cu privire la faptul ca analizele nu au venit.

| RalucaRalu2 a răspuns:

Cam ai dreptate.
Sincer serviciile sunt exagerat de scumpe.