Poate este un pic peste. Ar fi bine sa-ti masori si procentajul de tesut adipos din organism si apoi sa vezi ce masuri trebuie sa iei. Cred ca va fi necesar sa schimbi pe o dieta bazata mai mult pe legume fructe si sa faci mai multa miscare. Intra pe http://www.mypyramid.gov/ pentru mai multe informatii/sfaturi.
Domnul fie cu tine.
Nu-i vorba sa fi ca o scandura sau altceva de genul asta, dar este bine sa iti pastrezi greutatea in limite normale si sa te simti bine in pielea ta, @ellenutzza tu cam gresesti aici.
Ai dreptate in sensul ca anorexia este o boala grava.
Mult ce? Ca înălţime e chiar puţin. Ca masă raportată la sex şi înălţime da, e mult.
Nu e mult. este chiar foarte bine. sa nu-ti faci probleme legate de greutate. doar nu vrei sa fii ca anorexicele alea de care e numai pielea si osu`.
sa ai o zi buna!
Inaltimea e ok, la greutate ai un pic de munca, stii ca normal ar fi sa ai cu 10 kg mai putin decat inaltimea.in jur de 50 si ceva
Mm.nu e nici rau
e nibisor
depinde unde s`au depozitat kilogramele care nu prea ar trebui sa fie acolo
Pai din cate stiu eu, la inaltimea de 1. 67 ar trebui sa ai 57kg(inaltime-10)...asa ca nu ar trebui sa iti faci mari probleme pe chestia asta, 3kg in plus nu e exagerat de mult
Lavinia_4621 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mario1996 întreabă: