| Mario1996 a întrebat:

Ce păreri aveți despre energizante fără cofeină?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

Sunt ca berea fara alcool.

| Kufu95 a răspuns:

De ce crezi că medicii au spus că sunt dăunătoare?

| I0NUTA a răspuns:

Nuuu, au numai prostii.

| EyeOfTruth a răspuns:

Energizantele in general sunt daunoatre..decat sa bei un energizant iti recomand sa bei o cafea care e mai sanatoasa daca e consumata cu moderatie,primesti energie plus ca are si beneficii, energizantele fara cofeina as spune ca nu sunt un stimulent care iti da energie, nu stiu exact doar o opinie deoarece energeizantale fara cofeine nu prea mai sunt energizante, daca te lasi de ele iti faci un bine, Bafta

| Kufu95 a răspuns (pentru EyeOfTruth):

Trist este că tot mai mulți tineri vor să bea... tocmai ce am fost la mall şi pentru că nu aveau 18 ani m-au întrebat dacă aş putea să le cumpăr că îmi dau ei bani, evident că am spus că nu. Eu din ce ştiu s-a băgat şi o lege cum că nu mai este voie să li se ofere celor sub 18 ani energizante, deci eu aş fi putut fi complice dacă ei ar fi fost luați la întrebări cum de au făcut rost.

| EyeOfTruth a răspuns (pentru Kufu95):

Ai facut ce trebuia. Tinerii de azi(am 19 ani nu ma dau matur sau ceva)isi fac rau propriei sanatati doar pentru ca asa e la "moda" si nici vina pe ei nu pot sa dai deoarece sunt influentati de orice in ziua de azi.Cat despre lege, da puteai sa fii complice nu ca ai rezolvat ceva ca i.ai refuzat deoarece oricum gasesc alta modalitate dar macar te.ai ferit pe tine si pe ei sa.si faca rau.E alegerea lor cand o sa realizeze ca isi fac rau, mai devreme sau mai traziu sta in puterea lor asta

| Kufu95 a răspuns (pentru EyeOfTruth):

Nu sunt de acord cu moda asta cum că lumea trebuie să se apuce de obiceiuri nocive pentru a părera mai "tare", asta se aplică şi în rândul adulților. Mi se pare că mai toate firmele vor să se îmbogățească pe spinarea oamenilor naivi, pe sănătatea lor.

| Ale3xXd a răspuns:

Iti recomand sa nu bei energizante cu cofeina, nici fara, dauneaza grav sanatatii

| jumbopitesti a răspuns:

Nu exista asa ceva doamna