Dupa cum mi s-a zis si mie, iti spun eu acum tie. Cat de multa te ajuta depinde de ce posturi tv urmaresti si care reclame ajungi sa le crezi. Mie dentistul mi-a recomandat Parodontax, mi se pare o pasta de dinti buna, m-a ajutat in problema mea. Pana la urma pasta de dinti nu face minuni, deci e egal pe care dintre cele doua o folosesti atata timp cat iti cureti bine dintii si ai grija de igiena orala. Si daca ai probleme cu parodontoza poti incerca propolisul sau uleiul de salvie. Sper ca te-am ajutat Funda?
Reclama e independenta de calitatea unui produs. Daca produsul e f bun dar nu e cunoscut, atunci ai nevoie de reclama pentru crearea unei baze de clienti.
Revenind la raspunsul tau, cel mai bine e sa iti faci o curatire profesionala, inclusiv subgingival. Ajuta mai mult decat orice pasta de dinti.
Ai vrea sa fie buna dar să nu stie nimeni de ea?
Lacalut e buna, parerea mea.
"Reclama e sufletul comertului".
Cu cat mai multa reclama, cu atat mai multe vanzari. Indiferent de calitate.
Mie mi-a recomandat dentistul Parodontax ultraclean. Sincer, nu stiu daca e mai bun, dar eu am fost multumita de el.
Salutare! Paradontax, pentru că e făcut din plante și ajută la gingii. Funda?
Lacalut este f buna si isi merita banii, paradontax nu am folosit dar are si ea rolul ei,
Am observat ca raftul de paradontax era aproape gol, inteleg ca este apreciata. Eu am folosit doar lacalut dar nu mi-a placut
nikolettta întreabă: