| Haose a întrebat:

Ce pastila e mai buna ca sa nu te mai doara burta cand manaci mult? Colebil, digest duo, Fiobilin, dicarbocalm ( sau mai stiti voi )?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Astamicaa a răspuns:

No spa :d

7 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

No Spa tablete.

| BGDs a răspuns:

Metoclopramid. E prokinetic si face ca stomacul sa se goleasca mai repede

| DraGfirE a răspuns:

Eu zic sa stai in pat 2 ore si sa bei un ceai de musetel/tei.

| lulu_5281 a răspuns:

Bea ceaiuri: de chimen, de scortisoara, de ghimbir, de menta

Semintele de chimen ajuta digestia si amelioreaza problemele legate de gazele intestinale. Pune o lingurita de seminte intr-o cana, adauga apa fierbinte, acopera cana si las-o cateva minute. Strecoara ceaiul si bea-l pe stomacul gol; poti repeta de pana la trei ori pe zi.

Ceaiul de scortisoara stimuleaza sistemul digestiv (motilitatea), iar ghimbirul ajuta in special atunci cand sunt probleme de balonare si greata. In cazul acestor doua alimente pune insa doar cate o jumatate de lingurita la cana (sau chiar un sfert de lingurita daca este vorba de scortisoara).

Menta poate ameliora crampele (pune o lingurita de menta uscata la o cana). Si acest ceai trebuie baut pe stomacul golDizolva o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu alimentar intr-o jumatate de pahar cu apa si bea solutia imediat. Aceasta are proprietati antiacide. Ai grija insa! Daca ai probleme cu tensiunea (este prea mare) sau ai restrictii la sodiu nu folosi acest remediu
Daca pui o sticla cu apa fierbinte intr-un prosop si o tii apoi aproape de stomacul tau, disconfortul ar putea fi ameliorat deoarece caldura stimuleaza fluxul sangvin

| akaa a răspuns:

Pai mai bine nu mananci mult. Nici aceste pastile nu sunt asa bune. Si plus ca daca mananci mult te ingrasi. Eu iti recomand sa mananci cat trebuie, nu prea putin dar nici prea mult. Baftawinking Sper ca te-am ajutat.

| 7DaysCuPortocale a răspuns:

Debritat
Este ffff bun
Eu iau de 3 ani debridat sh`mi trece mereu durera de burta :p
In 10 min nu o sa te mai doara burta :p

| Cristina_9230 a răspuns:

Colebil.Mie imi trece imediat!