Cel mai bun e Teraflu. Iti faci un pliculet si esti ca noua. Eu cand simt ca racesc, iau Nurofen raceala si gripa, e f bun. Poti cumpara si 2 pastilute daca nu ai bani. Mie imi trece imediat!
Asa am patit eu ieri. Am luat un parasinus si mi-au trecut aceste simptome ale racelii. Daca nu ai ia un paracetamol sau aspirina!
Imbraca-te gros, cu o esarfa la gat. Dupa, fa-ti un ceai din-ala Coldrex Maxgrip.Este si bun la gust si chiar are efect.
Cred că ar fi bine să iei un paracetamol sau un nuferon. Dar cel mai bine ar fi să dai o fugă la farmacie!
Ai doar un inceput de raceala usoara si nu ai nevoie de medicamente, o poti preveni si fara.Pentru asta,imbraca-te cat mai bine,nu sta in curent,bea ceai usor fierbinte(de musetel si/sau de menta,cu miere si,eventual, cu lamaie)si consuma supa si alimente calde.Apa sa fie la temperatura camerei, in nici-un caz rece.In rest, ai grija sa fie cald la tine in camera si sa te invelesti bine.Baile/dusurile sa fie cat mai calde,iar dupa terminarea lor, usuca-te cat mai repede(eventual, iti poti usca parul cu uscatorul de par). Insanatosire grabnica.
Buna. Am patit si eu la fel saptamana trecuta, te poti duce la farmacie, si sa-ti cumperi "Panadol", la mine a functionat. acum ma simt mult mai bine. si nu sunt nici scumpe, in jur de 2- 3 lei o cutie, sunt eficiente.
funda?.
Eu iti recomand sa iei parasinus. este foarte bun impotriva raceli, nu o sa mai ai dureri de cap si nu o s a-ti mai curga nasu, te pup si ai grija de tine
Aliiiiiiiiiiii întreabă:
Carmen133 întreabă: