| timmy_2055 a întrebat:

Ce pastile imi recomandati pentru durerea menstruala? eu de obicei iau algocamin dar isi fac cam cam greu efectu

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Poți lua și: scobutil, no-spa, nurofen, bialgin sub formă de tablete; piafen sub formă de injectabil intramuscular; indometacin sub formă de supozitor; un ceai călduț de mușețel îndulcit cu miere, o sticluță cu apă caldă pe burtică în zona pelviană.
Sănătate.
Pa, pa.

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La mine cel mai bun efect il are Nospa. Si fac mari eforturi sa ignor durerea pentru a lua cat mai putine antialgice si antispastice.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Eu de obicei folosesc Piafen. Nurofenul isi face putin mai greu efectul(cel putin la mine)

| Leea1234 a răspuns:

Piafen
ketonal
nurofen

| JustMeFlory a răspuns:

Aulin, No-Spa, Nurofen forte(dureaza mai mult efectul) +compresie cu apa caldahappySa le mai schimbi, pentru ca se obisnuieste organismul cu ele, si isi fac efectul mai greu...happy

| Moneyandfame a răspuns:

Incearca sa il pisezi si sa il iei cu apa.Isi face efectul mai repede.

| venerra a răspuns:

IBALGIN-eu iau inca de la prima durere si pe bune ca-mi trec durerile pe loc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iau No-Spa sau Nurofen. Ambele mi se par bune, dar la mine No-Spa isi face efectul cel mai repede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un truc personal, eu cu doua zile inainte fac efort fizic iar contractiile uterine nu mai sunt atat de puternice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nurofen (dar sa nu iei si aspirina)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aveti grija cu piafenul. Dupa ce il luati trebuie sa va relaxati vreo 2 ore. Nu luati nici Aulin.Cred ca este suficient Nurofen. Poate intre Brigaela mai pe seara si va spune ea ce este mai bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ibalgin e cel mai bun isi face efectul foarte repede :d

| Ynferno a răspuns:

Eu iau piafen algocaminul nu face bine

| yoyo_4559 a răspuns:

Tador mi-a recomandat mie o doctora. Si e bun. Sau Paracetamol happy. Eu asta folosesc si imi trece repede.

| kola a răspuns:

Cel ma bine este sa iei Ibuprofen...Isi face efectul si la durerile de cap si la cele menstruale