Ca vitamine iti recomand B6 si B12, iar pentru memorie magneziu, lecitina, ginkgo biloba sau pramiracetam / aniracetam / hurpezine a.Si eu am probleme cu memoria, am de retinut multe la munca in special coduri de part number si totusi dupa 5-6 luni am invatat multe.Am mai invatat si ca stresul provocat de la munca te afecteaza foarte mult, gandirea, memorarea unor lucruri sau daca mananci cum trebuie asa ca scapa de frica, stres sau ce crezi ca iti este inconfortabil si ai sa vezi ca este mai bine la munca.Stai linistit ca daca te mori te inlocuiesc astia repede, nu iti da sufletul pentru ei cum fac alti idioti.
Ai nevoie de timp pentru a te familiariza cu fiecare produs din depozit. După mine cel mai bun pentru memorie este extractul din gingo biloba, dar cea mai buna firma care produce acest medicament este Alevia, deoarece contine mai putine E-uri.
Adauga in alimentatia ta semintele de Chia la micul dejun de exemplu. Poti face salata de "icre" din seminte de Chia : 5-6 linguri de seminte Chia, 150 ml apa, putin ulei, sare, piper si zeama de lamaie dupa gust si un fir de ceapa tocat marunt (doar partea alba), le amesteci cu furculita cateva minute pana cand devine o pasta gelatinoasa, asa inseamna ca semintele s-au hidratat. Servite pe felii de paine neagra la orele diminetii. Se recomanda sa fie consumate cu 2 linguri/zi nu mai mult. Iei necesarul de vitamine pe intreaga zi, cat ajuta foarte mult la energia pe timpul zilei, dau si satietate.
Pe langa Chia mai poti lua ca si vitamine pentru memorie Gingo Biloba ajuta pentru memorie si bineinteles o alimentatie bogata in legume si fructe, dar si in carne de peste care este bogat cu continut de fosfor. Scaderea capacitatii a memoriei este inevitabila odata cu inaintarea in varsta! Acest proces are doua cauze principale: fiziologice sau biologica! Luand pe stomacul gol laptisor de matca pur, dupa prima saptamana se vor vedea rezultatele. Se recomanda o cura cu laptisor de matca pur de 5-7 saptamani, cate 1 g pe zi, iar dupa o pauza de o saptamana, se poate relua cura.
Pentru memorie, un carnețel.
Si pentru energie dorinta de a lucra. Sau cauta altceva care sa iti placa
Ai doua alternative strong sau de cursa lunga.
Cele puternice nu sunt indicate a fi consumate mai mult de 3 luni consecutiv cu pauze de minim doua saptamani o data la 3 luni! Aici ne referim la modalert/modafinil, adrafinil, fenilpiracetam. Iti recomand sa ultizezi modafinil cu L-teanina, pentru ca se completeaza unul pe altul.
Pentru mai multe informatii si magazin de unde sa cumperi intra pe https://nootropiceromania.com/
Daca nu ai nevoie neaparat de un supliment cu impact puternic, poti merge fara probleme cu Mind Lab Pro, Iti las si la acesta link sa citesti :
https://nootropiceromania.com/......-pe-piata/
Eu iti recomand ca in perioadele cand ai nevoie de un spor potent de performanta sa utilizezi modalert/ modafinil impreuna cu L-teanina ( nu uita ca e important) iar atunci cand ai perioade normale de lucru sa continui cu mind lab pro. Combinatia aceasta are succes la mine
wrzzer123 întreabă: