| basinaturbata a întrebat:

Ce pastile sunt bune pentru gat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| PufffRozzz a răspuns:

Buna,

Pentru gat sunt bune urmatoarele pastile:

- Streptils - lamaie / miere / menta
- Neoangin
- Tantum Verde - spray/pastila
- Trachisept

Sper ca te-am ajutat si sa te faci bine repede. O zi buna!

20 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Strepsils

| Bishop a răspuns:

Trachisept, Strepsils si Faringosept

| yoo23 a răspuns:

Faringosept si tantum verde.

| Th3eo a răspuns:

Strepsils si trachisept.

| PurePoison a răspuns:

Pai cele mai bune sunt Trachisept si Isla mint, dar merg si pastilele gen Faringosept.

| doar.pt.voi. a răspuns:

Bună.
Nurofen, faringosept.

Toate cele bune!happy

| rolfenstein a răspuns:

Strepsils sau faringosept.

| Trinitygen a răspuns:

Trachisept. Pt mine functioneaza cel mai bine.

| iulya_9118 a răspuns:

Faringosept.si sunt f bune...si pentru gat si au un gust f bunbig grinti le recomand

| NimeniCelebru a răspuns:

Trahisept, Strepsils, Faringosept, Tantum verde si poti incerca cateva siropuri. Cel mai bine e sa te duci la farmacie si sa vezi ce are. Farmacista iti poate da mai multe idei decat noi...
Pupici dulci, dulci:*:*

| Adynanana a răspuns:

Incearca trachisept sau coldrex, tantum verde sau hexolaletten N
eu le-am incercat pe toatehappy [Funda?]

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hexoraletten N

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pastilele -septogal
+lactoferina

| crissmay a răspuns:

Eu am luat Trachisan sunt bune si au gust de menta. P. S. dupa ce le iei nu trebuie sa bei apa 30 minute.

| mariatina a răspuns:

Eu sic ca strepsils sau am mai incercat propolis cu vitamina C eu zic ca e foarte bun.

| mirunaana a răspuns:

Decasept cu albastru de metil daca sugi o pastila ti-s si trecut durerea de gat.sicer crede-ma este fenomenala.si poti sa o iei si preventiv sa nu te doara gatul pentru ca e naturala, nu creeaza dependenta si nu are contraindicatii.scrie si pe ea ca e supliment alimentar.incearca si iti spun din proprie experienta ca merita. e si f ieftina o cutie : intre 5 si 7 lei.depinde farmacialaughing

| Andra0037 a răspuns:

Augumentin care se ia la 12 ore si zinnat la fel. si daca tusesti robitusin de junior. si daca nu esti junior: robitusin simplu.

| geovisan a răspuns:

Iti recomand trachisan si propolis sau miere.

| EmiliaNicolae a răspuns:

Isla pentru mine sunt cele mai bune. Imi plac cele in varianta Mint cu ulei de menta.

| DonciuLari1985 a răspuns:

Heeey! Atent cand recomandati antibiotice. Se popate scapa si cu comprimate pentru giot gen Isla sau Isla Mint pentru iubitorii de gust de menta. Aveti grija ce si cum spuneti ca s-ar putea sa agravati situatia.

Întrebări similare