Buna,
Pentru gat sunt bune urmatoarele pastile:
- Streptils - lamaie / miere / menta
- Neoangin
- Tantum Verde - spray/pastila
- Trachisept
Sper ca te-am ajutat si sa te faci bine repede. O zi buna!
Pai cele mai bune sunt Trachisept si Isla mint, dar merg si pastilele gen Faringosept.
Faringosept.si sunt f bune...si pentru gat si au un gust f bunti le recomand
Trahisept, Strepsils, Faringosept, Tantum verde si poti incerca cateva siropuri. Cel mai bine e sa te duci la farmacie si sa vezi ce are. Farmacista iti poate da mai multe idei decat noi...
Pupici dulci, dulci:*:*
Incearca trachisept sau coldrex, tantum verde sau hexolaletten N
eu le-am incercat pe toate [Funda?]
Eu am luat Trachisan sunt bune si au gust de menta. P. S. dupa ce le iei nu trebuie sa bei apa 30 minute.
Eu sic ca strepsils sau am mai incercat propolis cu vitamina C eu zic ca e foarte bun.
Decasept cu albastru de metil daca sugi o pastila ti-s si trecut durerea de gat.sicer crede-ma este fenomenala.si poti sa o iei si preventiv sa nu te doara gatul pentru ca e naturala, nu creeaza dependenta si nu are contraindicatii.scrie si pe ea ca e supliment alimentar.incearca si iti spun din proprie experienta ca merita. e si f ieftina o cutie : intre 5 si 7 lei.depinde farmacia
Augumentin care se ia la 12 ore si zinnat la fel. si daca tusesti robitusin de junior. si daca nu esti junior: robitusin simplu.
Isla pentru mine sunt cele mai bune. Imi plac cele in varianta Mint cu ulei de menta.
Heeey! Atent cand recomandati antibiotice. Se popate scapa si cu comprimate pentru giot gen Isla sau Isla Mint pentru iubitorii de gust de menta. Aveti grija ce si cum spuneti ca s-ar putea sa agravati situatia.
Carmen133 întreabă: