| Davyduchiha2001 a întrebat:

Ce pastile sunt bune și își fac efectul garantat pentru somn? Am fost diagnosticat cu depresie și anxietate, prin urmare îmi este foarte greu sa dorm, adorm foarte greu și dacă dorm dorm câteva ore și ma trezesc, m-am programat la psihiatrie pe 13 ian. iar eu simt ca cedez psihic, am luat xanax și serlift pe o perioada de 2 luni iar acum am rămas fără tratament, ce pastile naturiste sau orice pastile care sa mă ajute sa dorm as putea sa iau? Mulțumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Avand in vedere diagnosticul tău, numai medicul iti poate recomanda, nu noi de pe TPU.

| Violleta2022 a răspuns:

Iti va prescrie medicul psihiatru acele pastile, care sunt strict legate de cele pentru problemele tale mentale.
Sanatate multa!

| gabicoo a răspuns:

Optisomn - este supliment alimentar cu melatonina.

| Mindfulness a răspuns:

Melatonina și ceai talpa gastii

| UnchiulRamiz a răspuns:

Sa zic eu? Zolpidem, Quepamitina, tritico, gerodormul, levomepromazin. Zolpidem a fost cel mai tare dintre astea.

| HUAWEHUAWE a răspuns:

Baga-te la somn, n-ai motive sa stai treaz (fiind in depresie).
Baga-te la somn cu gandul ca e mai bine sa dormi decat sa induri.
Vor revenii si zilele cand vei fi bine si nu vei avea timp de somn

| Vivilica a răspuns:

Și eu am.patit! Luam relaxirem și stresclin neuro. Am fost ok cu ele.