Utilizarea în exces a antiinflamatoarelor nonsteroidiene mărește riscul apariției: ulcerului peptic, insuficienței renale acute, accidentului vascular cerebral, infarctului de miocard. De asemenea acestea pot exacerba anumite patologii cronice preexistente: insuficiența cardiacă, hipertensiunea arterială.
9 comprimate de paracetamol înseamnă (cel mai probabil) 4, 5 grame. Doza maximă pentru un adult e de 4 grame/zi. La 13 ani e mai mică de atât.
Riști o insuficiență hepatică de toată frumusețea care poate duce la o insuficiență renală acută cu o și mai mare frumusețe.
Dacă prezinți simptome precum: pierderea poftei de mâncare, greață, vărsături, dureri de stomac, transpirație, confuzie sau slăbiciune ar trebui să soliciți asistență medicală!
Am simtit tot ce ai spus tu acolo in afara de transpiratie si nu po solicita asistenta medicala pentru ca mama nu poate sti ca am luat 9 pastile pentru ca ar innebuni
Ti-a fost rau sau ai vrut sa te sinucizi?
Tu gandesti, mai copile?
Ce probleme poti avea tu la 13 ani ca sa te gandesti la sinucidere?
Ori ai scris la vrajeala ori din prostie copilareasca.
Ar trebui să mergi urgent la medic...ai putea să faci o intoxicație medicanentoasă, să ți se blocheze rinichii...și mda.
Am facut o ca sa ma sinucid
De ce? Ești un copil cu o viață înainte, care ar putea fi extraordinară, dacă nu renunți la ea... Și prin gestul ăsta i-ai răni inima Lui Dumnezeu. Vrei să stăm de vorbă?
Da... am nevoie sa stau de vorba cu cineva
anonim_4396 întreabă: