Nu stiu, dar eu fac asta mereu, mai ales degetele.In 30 de minute cel putin de 2 ori. Si am observat ca eu pot sa-mi rascucesc mainile intr-un anumit fel in care altii nu pot, de exemplu pot sa imi ridic degetele de la maini la 90 de grade in sus.Nu stiu daca ma intelegeti.Nu e cine stie ce si aproape m-am obisnuit cu asta.
La gat nu stiu, dar la degete, din cate am aflat eu, ti se ingroasa articulatiile si se fac degetele mai... groase.
O sa incepi sa tremuri...
pocnirea articulatiilor genereaza efecte de cavitatie iar cavitatia distruge articulatiile. funda?
Mda...se slabesc articulatiile.Si cum a zis si anda, incep sa iti tremure mainile.
Din pacate si eu am prostul obicei sa-mi scrantesc degetele. Fac asta foarte des.@Maya, inteleg perfect ce spui, la mana stanga pot sa-mi dau degetele peste cap la mai mult de 90 de grade(nu cu mult), iar la dreapta numai 90. Ia sa incerc sa nu le mai scrantesc.
Salut e o prostie sa crezi ca iti vor tremura miinile daca pocnesti degetele.nui adevarat, am fost la yoga si profesorul ne-a zis ca daca pocnim degetele nu-i nimic rau dimpotriva e bine si nu e adevarata faza cu tremuratul.
@butterfly, sper ca ai dreptate si ca eu am fost prost informata, pentru ca oricum nu pot sa nu le scrantesc.
Carmen133 întreabă: