| capsuniktadulce a întrebat:

Ce poate avea daca fratele meu in fiecare seara foloseste picaturi de nas pentru a putea respira? si are ceva daca foloseste seara de seara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fratele tau, in urma unei viroze in care a folosit picaturi de nas, a ramas cu dependenta de aceste picaturi (este foarte frecventa, de aceea, niciodata picaturile de nas nu se folosesc mai mult de 5 zile consecutiv). Din pacate, aceasta dependenta duce la atrofia mucoasei nazale ceea ce afecteaza mirosul (isi pierde progresiv mirosul) si favorizeaza infectiile. Am avut aceeasi problema vreme de cam doi ani. Intr-o vacanta, am hotarat sa nu-mi mai pun picaturi in nas, fie ce-o fi. Trei nopti nu am dormit deloc aproape si apoi m-am mai chinuit dormind intrerupt si trezindu-ma de 10-15 ori pe noapte aproape doua saptamani. Dar de-atunci nu am mai folosit niciodata picaturi de nas (si sunt vreo 10 ani).