Poate fi o cadere de calciu. Ar trebui sa mergi la analize. Doctorul tau nu trebuia sa-ti dea medicamente fara analize prealabile. Mergi la el si cere-i sa te trimita la analize. Ai dreptul acesta.
Sfatul meu este sa te duci la undoctor cat de curind posibil.eu am avut ceva similar in 204 m-i se umflau venele de la antebrate si m-au depista la neuro ca fiind o problema despondiloza cevicala m, m-a costat dar am scapat in doua trei zile, atunci si eu m-am speriat groaznic.Mergi prietene daca e de rau la urgente.Multa sanatate iti doresc
Am fost la medicul de familie si mi-a dat Calciu...cred ca e o poracrie?
Probabil ai niste toxine prin corp care nu poate corpul scape de ele. te doar ganglionii?
Absolut deloc.
Ganglionii de la subrat...
Nu
Ti-a dat calciu ca sa nu te trimita la psihiatru. Tu suferi de o somatizare a anxietatii, nu ai nicio boala organica. Calciu si magneziu te ajuta sa treci mai usor peste episoadele astea. Daca te deranjeza foarte tare poti merge la psihiatru dar antidepresivele au efecte adverse destule si nu merita sa le iei daca problemele tale nu se repeta constant.
Oare asa sa fie? De ce crezi asta?
Pentru ca asa se manifesta anxitatea. E putin probabil sa ai altceva (desi nu imposibil).