| Mindfulness a întrebat:

Ce poate însemna că ți se poate mari dioptriile? Mi-a zis cineva că trebuia să poarte ochelari nu a purtat și i s-a mărit dioptriile.
Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| UnchiulRamiz a răspuns:

Salut! Pai de la minus 1 ajungi la 2 de exemplu, si ale mele s-au marit, cred ca de la statul pe telefon, laptop si TV. Ca de purtat am purtat mai tot timpul ochelarii... nu mai poti vedea pe panoul de verificare a vederii ce inainte se vedea clar. Nu aveam pentru lumina albastra inainte lentilele.

3 răspunsuri:
| Mindfulness explică (pentru UnchiulRamiz):

Eu am platit 177 de lei pentru lentile de protecție
Mi-am luat de la Diesel la jumate de preț, erau 400! Nu sunt nașpa daca sunt pe verde? E un verde army? Mai mi schimba daca ii zic sau nu se mai poate?
Și dacă se tot măresc dioptriile ce înseamnă? Că ajungi la orbire? happy

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Mindfulness):

Am vazut fata cu ditamai ochelariiwinking A mei au un pic rosu laughing nu are nimic culoarea, poti incerca daca ai bonul sa vezi daca ii schimba. Pana la orbire e cale lunga, cand ai cu lentile duble trebuie sa iti faci griji doar. Pune o poza sa vad cum arata si cum iti sta cu ei happy

| Mindfulness explică (pentru UnchiulRamiz):

Încă nu i-am primit dar o să îți trimit ție in privat. In câteva zile ii primesc
Dar nu simt sa am eu miopie,adică vad foarte bine,mai degrabă am astigmatism cum o zis celălalt,asta mi-a zis că am o ușoară miopie dar nu cred că am că văd foarte bine. Problema mea e alta,că îmi văd nasul,adică privirea e focalizată doar pe nas nu spre obiectul ce vreau eu sa îl privesc, dar eu cred că e ceva la nivel psihic nu la vedere, doar cred! Câteodată trebuie sa întorc capul sa vad ce vrea sa vad sau sa îl inclin într-o parte. Cred că am ochii foarte obosiți, eu stau mult pe telefon, extrem de mult! Dar de văzut vad bine. Mi se mai pune ceata pe un ochi, privire încețoșată dar cred că e de la anxietate că doar daca ies am problema asta și doar câteodată când sunt mai emotiv.
Pai se poate ajunge la glaucom daca stai mult pe telefon și îți pierzi vederea definitiv