| Ellie01 a întrebat:

Ce poate sa fie daca am un fel de slabiciune in maini(simt un oarecare dicomfort cand strang pumnii)?
Poate fi de la nivelul ridicat de glucoza din sange?
Tin sa mentionez ca nu stiu cat am glicemia, doar asa presimt...
Voi ce credeti? Nu e ceva grav, sau ar trebui sa fac un set de analize?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| DeniseBryella a răspuns:

Eu te sfatuiesc sa te vada un medic..ca si mamei mele i se intampla de obicei, mentionez ca ea are diabet.straight face

| Ellie01 explică:

Eu am o lipsa foarte mare de calciu, pentru ca nu mananc lactate.Ma gandeam ca si asta ar fi o cauza...
Si mama mea e diabetica si ma gandeam ca as putea mosteni boala prin gene.Mi-a facut acum un an jumatate un test de glicemie(mi-e frica de ace, deci i-a luat ceva pana sa-mi faca) si mi-a iesit 132.Nu m-am ingrijorat atunci pentru ca ma agitasem mult inainte si mai si mancasem pe deasupra.
Insa de atunci cred ca am macat o remorca de zahar...

| cllaudDia a răspuns:

Slabiciunea din maini o simti din cauza lipsei de calciu. Incearca sa iei calciu 10 zile pe luna, timp de 3 luni. O sa vezi ca o sa iti fie mai bine.
P.S: Daca esti amatoare de sucuri acidulate(in special cola) te sfatuiesc sa incerci sa renunti la ele.