| Katty009 a întrebat:

Ce pot face ca sa adorm mai repede noaptea si sa am un somn inistit? ( nu numar oi )tongue. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| tuGatita a răspuns:

Un pahar de lapte caldutz (daca iti si place) poti bea seara inainte de culcare. sau ceai de tei. eu beau ceai de tei neindulcit si dorm ca un bebe. aeriseste bine camera inainte de culcare si daca vrei sa dormi mai mult noaptea nu dormi ziua mai mult de o ora, si aia se fie in jurul amiezei nu la 6 seara. somnic usor!

6 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Scoala-te mai de dimineata!

| ellizza a răspuns:

Incearca sa bei ceai de valeriana (oficinalis). 1 cana inainte de culcare. Gasesti ceaiul in farmacie. Respecta indicatiile de pe prospect.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema si nu stiu ce sa fac sad.I-a un calmant, mama imi mai da si adorm mai usor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ia*

| paullynna a răspuns:

Pai ca sa poti dormi bine poti sa bei un ceai de tei sau poti sa te duci la farmacie si sa cumperi ceai de somn este un ceai foarte bun din toate plantele linistitor eu am baut si mi-a facut bine deasemeni poti sa bei o pahar de lapte cald indulcit cu miere inainte de culcare sau sa faci o baie calduta baia calda relaxeaza poti sa te plimbi inainte de culcare sa-ti aerisesti camera dimineata cand te trezesti 10-15 minute deasemeni poti sa-ti schimbi asternuturile odata la 2 saptamani si daca seara dupa ce-ai facut toate astea tot nu poti dormi poti citi inainte de culcare o carte si ai sa adormi sau poti deasemeni sa asculti o melodie linistitoare sper ca te-am ajutat o zi buna

| bulin a răspuns:

Ceai de tei. lapte cald. nu te mai uita la tv pc inainte cu 1 2 ore big grin

Întrebări similare