Daca tu crezi ca esti mic la 14 ani, Eu la 19 ani am 1, 62 Si nu nu e adevarat ca pana la 25 de ani cresti e o prostie la 18 e gata stop nu mai cresti Daca iti plac sporturile apuca-te de, baschet, inot, alergare. La mancare poti manca : spanac,oua multe ajuta,ciuperci, banane, ananas, portocale, pestele. Dar mie doctorul mi-a zis ca 2-3 oua pe zi ajuta oasele sa creasca mai repede. Eu nu am mancat oua..gen odata la 3 lunii de aia am 1, 62 la 19 ani (((((( MANANCA OUA! (daca nu iti plac ouale, pui sau fructele de mai sus)
Asta e normal pentru vîrsta ta. Sunt mulți și mai mici în înălțime. Eu de exemplu tot am 14 ani dar am 1.65 Mai ai pînă la 25 de ani. Dacă n-o să fumezi sau o să consumi aucool păi atunci eu cred că n-o să mai poți crește. Eu tot deja am aproape 2 ani de cînd nu mai cresc în înălțime. Dar știu că corpul doar a luat o mică pauză. Așa că nu te grăbi să crești. Ai destul timp.
Apuca-te de inot sau de baschet. Totul depinde de genetica. Daca parintii tai sunt inalti, vei fii si tu. Daca nu..asta este, il vei depasii pe tatal tau cu 4-5 centimetri si atat vei ramane. In anumite cazuri, copiii cresc cu mult peste parinti, dar foarte rar. Totul depinde de genetica, repet.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: