| デイダラくん a întrebat:

Ce pot face ca sa ma relaxez? Ma sitm ca cel mai mare dusman al meu, caut partea rea in orice, si stiu ca scaparea e la mine, nu la orice psiholog. Am lipsa de calciu si am inceput sa fumez si dupa o luna si ceva de fumat am inceput sa am stari ciudate, de nod in gat, de sufocare, palpitatii, mereu ma gandesc ca am vreo boala si se agraveaza totul, incep sa plang. Vreau niste idei de autosugestie ca sa scap de toate starile astea. M-am lasat de fumat si o sa continui sa iau Calciu cu Magneziu si D si diferiti nutrienti. Nu am de gand sa ma duc la niciun doctor, deci va rog nu ma trimiteti, fumez de 4 luni, nu cred ca am ce pati gen 'boli grave' ( Doamne fereste ) de la fumat. Imi doresc sa am incredere in mine, sa nu trebuiasca sa ma sfatuiesc cu nimeni inainte de a face ceva, pentru ca atunci cand vine vorba de altii am dreptate, dar cand e vorba de mine devin nesigura, si parca imi doresc sa iasa acel lucru rau. Cat despre dispnee, ce pot zice, noaptea respir bine, cel mai bine respir cand stau culcata inainte sa ma culc sau cand casc, e totul ok, apoi ma gandesc ' oare pot sa respir normal? ' si incepe totul. Stiu ca nu am nici probleme cu inima, tensiunea e normala, totul e de la 'mansarda' ce pot face? Prietena mea a trecut si ea prin asta, dar a reusit sa se ridice singura. Eu nu pot, simt ca cu cat ma ridic mai mult, in secunda doi cad dublu. Singura metoda de usurare este atunci cand compun ceva, sau cand imi golesc mintea. Ce mi-as putea autosugestiona?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Patrick0Star a răspuns:

Incearca meditatie. Adica nu te gandesti la nimci si stai asa o perioada te timp. Si nu fi prapastioasa, fii optimista. Chiar daca te sperie, spune-ti in gand.,, Eh nu am nimic, doar ma agit prea mult". Soi incearca sa dormi ceva mai mult noaptea si sa faci activitati dragute. PLUS FOARTE IMPORTANt:
nu mai te uita, asculta, afla, citi chestii apocaliptice sau horror.
Ok? Sper sa te faci bine. big grin

8 răspunsuri:
| デイダラくん explică:

Va multumesc din suflet.

| Cosmin86 a răspuns:

Incearca sa faci un sport, mie mi-a schimbat foarte mult stilul de viata si increderea in mine.

| mentholinks a răspuns:

Trebuie sa descoperi lucrul de care ai nevoie.

| suffarstar a răspuns:

Ai nevoie de siguranta, asculta melodii linistitoare http://www.youtube.com/watch?v=qycqF1CWcXg,,poti sta noaptea pe terasa repira aerul curat al resii relaxeaza-te uita de tot,de probleme,nu te gandi la trecut,fa-ti ordine in ganduri, nu bea cafea sau ceairi tari, fa plimbari in natura. Daca tu crezi ca te simti bine atunci cand compui ceva, poti incerca sa desenezi, fa ceva care te face sa te simti bine dar care nu ti-ar afecta sanatatea.Sa nu te apuci de droguri! Cauta-ti un hobby,citeste o carte, e foarte sanatos, poti baga la CaMg in tine tot degeaba, mai bine te apuci sa mananci ceva santos, sa eviti chipsurile.Cred ca cel mai bine e sa-ti faci ordine in ganduri sa vezi unde ai cazut, de cand te simti asa, ce moment ti pricinuit asta, si sa redresezi lucrurile.Trebuie sa crezi in tine, nu-ti mai pune atatea intrebari, este inutil.Bafta multa, insantosire grabnica:)!

| Trippy a răspuns:

Go duck yourself.

Răspuns utilizator avertizat
| WhiteMoth a răspuns:

Quit the drama.

| sanatatesiviata a răspuns:

Lipsa de calciu se datoreaza alimentatiei nesanatoasa, ex sunt cativa mari "hoti de calciu": proteina animala (laptele si lactatele, carnea, oua), zaharul - cel procesat de pe masa, cel din fructe si legume este sanatos, alt hot de calciu sunt bauturiel carbogazoase de pe piata (au pana la 15 lingurite de zahar / 200 ml), cafeaua, sarea, si orice aliment care formeaza ciditate in organism astfel ne lezeaza la nivel celular si ca sa nu murim in 3-4 minute sa se pastreze PH-ul din sange echilibrat se elimina elimina calciu din oase si dinti.

Secundar, dar nu mai putin important sunt produsele cosmetice si de curatenie din casa care in general sunt toxice.

ADEVARUL DESPRE BOLILE CARDIOVASCULARE si cum se pot preveni, regresa si vindeca - Make Yourself Heart Attack Proof - Dr. Caldwell Esselstyn, fost sef chirurg la clinica Cleveland - Prezentare video - 62 minute

Afla cum poti preveni, ameliora, regresa si mai ales cu poti vindeca bolile cardiovasculare (fara operatii si medicamente, doar prin stil de viata sanatos) cum ar fi afectiuni: ale inimii, cerebrale si alte afectiuni ale sistemului circulator si nu numai.

Pentru detalii a se vedea urmatorul link:
http://www.sanatatesiviata.ro/......-62-minute

- A se vedea cartea despre stil de viata sanatos, alimentatie sanatoasa, vindecarea oricarei afectiuni ("boli" - leziuni la nivel celular) explicatii simple de inteles pentru oricine, efecte pentru o sanatate exceptionala:

- Despre cum se vindeca si alte afectiuni, prin stil de viata sanatos, vedeti si linkul: http://www.sanatatesiviata.ro/......generation

Pe langa alimentatia sanatoasa, somn (de la ora 22:00 optim), este nevoie si de miscare, exercitii fizice pentru a avea un stil de viata sanatos.

E bine sa se renunte si la tigari, cafea, alcool daca se folosesc aceste asa numite "droguri legalizate".
Cafeau in timp iti da insomnie, si nu mai poti dormi, ajungi al depresii, si alte probleme neurologice pana la pentru detalii a se vedea:
http://www.sanatatesiviata.ro/......cancer-etc

Mai multe detalii despre ce inseamna stil de viata sanatos pe siteul www.SanatateSiViata.ro

Asemenea pentru sanatate mintala, emotionala si sufleteasca a se vedea si conferintele utile de aici:
- Pr. Nicolae Tanase: http://www.sanatatesiviata.ro/familie-si-educatie/122-pr-nicolae-tanase

- Maica Siluana Vlad: http://www.sanatatesiviata.ro/familie-si-educatie/127-maica-siluana-vlad

Echipa SanatateSiViata.ro