Bună.
Fructele și legumele sunt bine venite, o hidratare corespunzătoare!
Nu uita și de sport.
Pa, pa.
Buna!
Pentru pofta de mincare, dar si pentru o cura generala, consuma miere de albine. De preferat poliflora fiindca are proprietatile mai multor plante. Iei dimineata o lingurita. Se recomanda pe stomacul gol dar mie mi se pare ca e prea mult dulce pentru stomacul gol. Vezi cum te simti si, in functie de asta decizi. O solutie ar fi dimineata cu ceai (lapte) si o felie de piine cu ceva si miere, pe linga micul dejun obisnuit.
Te pup!
Hm... M-am tot gandit u nu vrei sa mananci mult pentru vrei sa slabesti nu? Pai daca chiar e asa e simplu mananc cat de cat normal singur secret este sprotul. Daca vr sa slabesti faci sport deoarece daca incerci sa mananci cat mai putin corpul tau nu mai o sa aiba resure de unde poate lua energi sau vitamine cea ce nu e deloc bine. Faci si u o alergare de 2-3 kilometri si o serie de abdomene. Sper ca ai inteles ce am vrut sa spun Bafta
Daca nu reusesti cu sportul sa stii ca la farmacii exista pastilee care taie p[ofta de mancare... mama mea e farmacista si i-a adus fratelui meu si chiar a dat roade. incearca si tu! SUCCES!
Cum se numesc pastilele?
Mama e farm, acista si cand vine acasa, ca acum e la Brasov, am sa o intreb. o sa iti spun raspunsul luni daca am timp sa intru
O sa stept
Exista niste pastile care se numesc piculina sau ceva in gen si un ceai care se numeste ceai de nu mai stiu ce verde
Ocupa-ti timpul cu activitati care-ti plac, iar atunci cand iti este foame mananca ceva dulce ca sa iti treaca. Asa am facut si eu si am slabit vreo 6 kg intr-o saptamana.