Cea mai buna solutie este sa citesti de mai multe ori fragmente mici (de o jumatate de pagina sau mai mici), in liniste si fara stres. Ca sa-ti imbunatatesti memoria, trebuie sa o mentii in priza mereu. Incearca sa inveti poezii, o limba straina, sa dezlegi rebus (nu integrame), sa rezolvi probleme de perspicacitate si logica. Renunta la televizor, fiindca prosteste.
Sa fi odihnita si sa fi atenta la ce citesti. Daca ai memoria buna te va ajuta si ea f mult. Succes.
Da trebuie sa fi foare atenta , daca esti atent iti intra in reflex tot ce scrie in cartea aia ^_^
Sa fi atenta,, si sa te afli intr-un loc linistit, retras unde sa poti sa stai cu gandul doar la ceea ce citesti.
Ascolecitina este un produs foarte bun dar e ...farmaceutic.eu cred ca atentia si detasarea fata de problemele din jur te-ar ajuta foarte mult.Succes!
Eu si in scoala si dupa aceea, inclusiv cand am invatat pentru ex.de conducator auto, nu puteam retine nimic daca nu intelegeam despre ce e vorba.Asa ca incercam sa pricep totdeauna ce citesc si doar asa imi si ramanea in minte.Bafta
Incearca sa-ti amenajezi mediul in care inveti, camera respectiva in culori linistitoare si bineinteles multa odihna ca sa te poti concentra. Bafta!
Pai...cum fac eu cand am ceva important de invatat...ma baricadez in casa...nimeni sa nu ma deranjeze... fara muzica... fara nici un zgomot...si sunt atent la ceea ce citesc...asta e cheia succesului
Eu am decat un simplu raspuns sa stai singura intr-o camera sau se poate sa fei si cineva dar sa faca liniste, fara zgomote si fara sa te tot intrebe cate ceva mebrii familiei.Citeste cu voce tare si dupa ce termini o pagina doua povesteste ce ai inteles surorii(fratele tau in alt caz) tale daca e cineva in camera sau de nu zi cu voce tare ca si cum ai vorbi cu ea dar tu vei vorbi singura asta e ultima solutie si povesteste de vreo 2-3 ori de cate ori iti vine mai bine.