| chiftelutacrocanta a întrebat:

Ce pot face daca am o gaura in masea? Trebuie extirpata maseaua sau trebuie plombata sau cum, ca e prima oara cand patesc asta.Si daca imi va fi scoasa maseaua, va trebui sa mananc o viata intreaga cu o parte a gurii sau se poate pune alta masea? Si ma cam doare, cat tine durerea asta? pot face hemoragie cerebrala sau septicemie, in caz ca am puroi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Iesi din casa si mergi la stomatolog.El stie ce trebuie sa iti facă.De la chiftele.

| Infraverde a răspuns:

Oh Doamne laughing. Nu patesti nimic, stai linistit. Eu am o gaura in masea de vreo 2 saptamani si am ignorat-o complet pana acuma. Al naibii popcorn care mi-a spart-o. O sa iti fie plombata (nu doare deloc). Si chiar daca e grav, o sa iti fie inlocuita. Si daca o sa iti spargi toti dintii tot o sa ai o dantura perfecta. Numai sa mergi la dentist. Hai, fuguta cu programarea.

| Fatamuntilor a răspuns:

Exista posibiltati.
Ori ti-o plombeza si poti manca
Ori ti-o scoate(daca nu poate si plombata) si face impant!
Nu se moare din asta, mergi la dentist!

| J0B0MAT a răspuns:

Stai calm.Se poate plomba.Şi chiar dacă ar trebui să ţi-o extragă, îţi poţi pune alta.
Mergi la stomatolog şi mai lasă fricile astea exgerate pe care am văzut că le ai.

| Hyung17 a răspuns:

Nu exagera! Stai in liniste! Nu e grav. Du-te cat mai repede la un dentist, e cea mai buna cale! Si da! se poate pune alta masea, numai dace e situatie grava. Nu sta pe ganduri, mergi cat mai repede! ( in cazul in care nu iti plac doctorii, spun din experinta ca e mai bine in aceasta situatie daca mergi) daca pierz vremea se agraveaza!