Si pe mine ma nerveaza astfel de oameni dar orice ai face nu i poti schimba, daca am vrut democratie, aia avem
Simplu. Incepe prin a coborâ de pe piedestalul trufiei, foloseste-ti,, inteligenta" pentru a-ti dobandi autocontrolul si nu te vei mai simti,, amenintata" de lumea colorata in care traim.
Poi nu toata lumea stie aceleasi lucruri si nu au toti acelasi nivel de cunostinte ca al tau.Iar pentru asta nu te poti supara.Iar pe cocalari, ignora-i, ei oricum traiesc in lumea lor.
In fiecare zi ma confrunt cu aceeasi problema. Recunosti destul de usor indivizii din specia cocalarilor/pitipoancelor si problema e ca se inmultesc ca ciupercile dupa ploaie. Momentan incerc din rasputeri sa nu imi pierd cumpatul cand vad atat prostie in jur. Nu zic ca sunt perfecta, nimeni nu e, am si eu smintelile mele. Doar ca e normal sa fim diferiti si ca ceilalti nu detin cunostintele noastre, cum nici noi nu stim(poate) toate lucrurile pe care le stiu ei. Sa stii ca exista cazuri in care aparentele inseala si nu trebuie sa fim niste persoane superficiale, ca de multe ori poti ramane uimit prin ce a trecut o persoana si ce a facut o sa devina intr un fel. Incearca sa nu judeci ca iti consumi energia in zadar. Nu iti plac astfel de persoane, nu ai ce cauta in preajma lor. Fereste te de ele. Si tine mine, daca te pui cu prostul esti mai prost ca el.
Hei,e in regula. poti incerca sa-ti pastrezi calmul si sa-i accepti asa cum sunt.nu toti suntem la fel, intr-un fel trebuie sa existe si cocalari, inculti.ca altfel nu ne-am mai putea numi noi destepti