| alexandru3107 a întrebat:

Ce pot face daca mereu ma doare burta, uneori chiar ingrozitor? Am refluxuri gastro esofagiene si simt un disconfort la stomac, iar de altfel mi se aud zgomote din intestine. Doctorul spunea ca nu am nimic...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sa mergi la gastroenterolog sa te consulte

| Violleta2022 a răspuns:

Schimba alimentatia!

| Lukasssz a răspuns:

Mergi si fa analizele doar ca sa te liniștești, dar in principiu nu trebuie sa te sperii pentru ca nu ai nimic grav(asa ti-a spus doctorul)

| mi25 a răspuns:

Pot fi mai multe cauze. iagnosticul poate sa-l puna un medic de specialitate - gastroeterolog - sau chiar medicul de familie in urma unor analize., asa cum e cazul elicobacterului pylori.

| saftaiiustin a răspuns:

Si mie mi se intampla la fel, mai ales dimineata cand ma trezesc. incearca sa-ti schimbi alimentatia si sa renunti la mesele foarte tarzi. Pe langa asta ia-ti trimitere de la medicul de familie sa-ti faci niste analize.

Din pacate tot n-am reusit eu, dar in timpul meselor iau un carbune activ si ma mai ajuta.

| natur a răspuns:

Poate fi o gastrita + un inceput de reflux gastrointestinal. Vezi aici: https://www.bioplant.com.ro/blog/sanatate/gastrita-si-alimentatia.