| deniiiii234 a întrebat:

Ce pot face in cazul in care am o cicatrice mica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ady00pk a răspuns:

Contractubex si Mederma sunt geluri pe baza de extract de ceapa folosite in tratamentul cicatricelor sau mai poti incerca geluri pe baza de silicon.happy

7 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Depinde unde o ai! In general cicatricile expuse la soare devin si mai vizibile! Se poate folosi crema de galbenele pentru atenuarea ei, dar niciodata nu va disparea!

| BruneTTe a răspuns:

Daca o ai de mult timp si nu a disparut [ de la cazaturi, cap spart:))]. e posibil sa nu mai poti scapa de ea.
Ai putea apela la laser... care e singurul care ar mai putea s-o indeparteze.

Daca totusi e o cicatrice de asta, de la acnee sau de la vreo bubitza atunci poti folosi crema Effaclar Duo [ http://www.animeplanet.ro/index.php/categoria-49 ];)

Răspuns utilizator avertizat
| Anixx a răspuns:

Pai.thinking hmm.
eu una nu vad care ar fi problema in a avea o micuta cicatricewinking
din contra chiar mi se pare ceva de-a dreptul fireschappy

gandeste-te ca cu totzii suntem diferiti atata prin comportament.cat si prin aspectul fizic!straight facestraight face

| picolini a răspuns:

Unguent de musetel. happy

| NuConteazaNumeleee a răspuns:

Foloseste crema de galbenelehappy nu e scumpa si o gasesti la farmacie...

| chichipont a răspuns:

Nimic! normal ce intrebare este si asta? iti dau 1 la intrebare