Daca nu a trecut cu nurofen, atunci mergi la stomatolog. La oricare dintre ei. Urgenta este urgenta si trebuie tratata ca atare, chiar mai inaintea altor programari/clienti.
Da nu ma primeste.S-o intreb ce sa fac?
Pai numai el este stomatolog in tot orasul? Si chiar daca ar fi singurul medic din oras, atunci suni la 112, indiferent de urgenta.
Dar nu e asa simplu ma dor dintii de sub dintii pusi ca altfel i-as extrage eu ca dupa ce au slefuit saracii abia a mai ramas un ciot din ei(din dinte sanatos)care acum dupa 4 ani dupa ce m-i l-au pus au inceput problema nu cred ca la urgenta se ocupa cu scoaterea lucrarii si punerea innapoi.Cred ca doar injectii si extragere.Tu sti altfel? am mai pus pe cineva sa intrebe de la informatii.Multumesc.
Momentan si-a facut efect nurofenul sper sa ajunga azi 3 pe o zi.Mi-am propus sa maninc doar lichide si alimente sub forma de pasta.
Deci problema/lucrarea este mai complicata. Daca nu te primeste, poti merge la un alt stomatolog, chiar daca acesta se afla in cel mai apropiat oras.
Hrana si bautura sa fie numai si numai la temperatura camerei.
Am incercat sa maninc numai lichide si mincare sub forma de pasta asa cumva imi ajung cele 3 nurofene pe zi pana merg la medic.In tot raul si un bine am reusit sa slabesc 2 kg in 4 zile daca mai continui asa o sa fiu iar siluet a ca pe vremea cand eram fata.