Te dai cu parfum sau cu spirt pe cosuri, te speli foarte des pe fata, iti exfoliezi fata cu malai(te freci cu malai) si herpesul trebuie doar sa fie lasat in pace(nu il atinge si in nici un caz nu îi rupe coaja)
Cum ar trebui sa fac mai exact exfolierea cu malai? Multumesc!
Iti cureti bine fața apoi ei putin malai si li freci pe ten, optional poti sa pui putin gel de dus sau sapun lichid pentru o fata mai fina
Daca mai ai nelamuriri poti sa te uiti la niste tutoriale pe internet ca sa vezi cum ar trebui sa faci
Pentru herpes- aciclovir crema, dai repede inainte sa apara veziculele, dupa ce o sa apara vindecarea va fi mai lunga.
Pentru cosuri recomand erifluid aplicat direct cu betisor de ureche pe cos insa te dai doar seara dupa ce iti cureti bine fata si nu prelungesti mai mult de 2 saptamani tratamentul pentru ca vei creea o rezistenta si nu va mai fi bun apoi.Il poti folosi pe termen lung insa cu pauze de 2 saptamani intre utilizari si daca vrei sa te dai in timpul zilei poti insa sa stai in casa si sa nu iesi la soare.
Pentru cosuri recomand ulei din arbore de ceai, ai grija ca poate usca pielea deci nu folosi foarte mult si nu zilnic. Incearca 2-3 seri dupa ce faci dus sa aplici iar apoi 2-3 seri sa lasi fara arbore de ceai. Eu am avut multe cosuri pe spate si cu arbore de ceai mi-au trecut.
Mai sunt si alte remedii, aloe vera gel ( incearca sa gasesti pur, sau pur si simplu daca ai o planta in casa sa rupi frunza si sa o tai si sa folosesti gelul din ea pentru cosuri)
Pentru cosuri incearca sa mentii zona respectiva curata si uscata.
Pentru herpes ia-ti de la farmacie Aciclovir unguent si pune pe el.
Iti trece intr-o zi, maxim doua! Sanatate! Si nu uita de funda aia