| aigi1 a întrebat:

Ce pot face pentru o durere de ureche.Mentionez ca am fost la plaja si cred ca de asta ma doare anul trecut am avut otita externa si am aceleasi simptome ce pot sa fac? Am pus nisrte vata cu spirt ars in ureche dar nu-mi trece ajutati-ma va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Razvan4414 a răspuns:

Nu te panica asa am avut eud e 2 ori pot fi 2 cazuri din care te doare urechea : 1. ti-a intrat apa in ureche caz in care in 2-3 zile n-o sa te mai doara.
2. Te-a tras curentul si iti poti pune vata in urechea cu probleme si la fel in 2-3 zile o sa-ti treaca.
Sanatate!

3 răspunsuri:
| Maariiaa a răspuns:

Bună.

Tratamentele după urche nu sunt bune, du-te de urgență la un doctor pentru că poate fi ceva grav.
Doar un doctor te va putea ajuta cu adevărat, să îți dea un tratament bun.

Numai bine.

| KellyGreen a răspuns:

Du'te la doctor.Sora mea a patit acelasi lucru si a crezut ca o sa ii treaca si a ajuns la spital pentru a fi operata. Asa ca du'te repede la spital sa vezi ce ai.

| scarswillstay a răspuns:

Fratele meu a avut acesta problema. La el era din cauza ca a stat mult sub apa si s-a strans nisipul acolo sau ceva de genu ', nu mai tin bine minte. In orice caz, iti poti lua de la farmacie un cornet de hartie pe care ti-l pui in ureche si apoi se da foc. ( ai mai multe informatii pe cutie ). Lui asa i-a trecut.
Sper ca te ajuta cu ceva.
Multa sanatate!