Pune la fiert in 500 ml apa 4 nuci de anul trecut (sparte, crapate )cu tot cu coarja lemnoasa si o ceapa medie taiata in 4. le fierbi 15 min la foc mediu (aragaz). Bea o cana de ceai din asta dar te sfatuiesc sa nu mirosi cana ( pute naspa ). Asta seara, iar dimineata pune intr-o cana de un sfert de litru 3 lingurite de miere curata de albine + un ou spart(fara coarja) si umple cana cu lapt fierbinte. Amandoua tipuri de ceai se beau cat de fierbinti poti suporta fara insa a te opari. Aceiasi reteta ii fac lui ficamea.
Succes.
Ia o ridiche neagra, pune zahar in ea, si bea cu putina apa calda...si vei vedea ca maine nu ai nimic. Daca nu ai ridiche, bea ceai cald-fierbinte, si toata noaptea apa caldaO sa mearga... funda?
Intr-o cana pune un galbenus de ou peste care pui zahar, amesteci pana se albeste un pic galbenusul, pui lapte caldut nu fierbinte pana se umple cana + cateva picaturi de esenta de vanilie pentru gust. Poti sa folosesti si o lingurita de miere daca vrei.
anonim_4396 întreabă:
Carmen133 întreabă: