| Passionlove a întrebat:

Ce pot face sa imi treaca o durere in gat. De 3 zile nu pot sa mananc mare lucru si am incercat cu dropsuri, ceaiuri, pastile si nu vrea sa treaca. Ce Imi recomandati? ( astazi m-a mai lasat putin dar vreau totusi sa aflu cateva pareri ). Multumesc anticipat. Pentru cea mai buna solutie care da roade voi da fundita.batting eyelashes

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Robert a răspuns:

Miere cu lamaie. Daca te-a mai lasat este bine ca asa va dispare si inflamatia.

3 răspunsuri:
| Lavy_6719 a răspuns:

Este buna mierea... poti sa faci si gargara cu un ceai fierbinte de galbenele. Ceaiul de galbenele este bun la orice.

| Passionlove explică:

Da cred ca de la lamaie m-a lasat cel mai mult ca am mancat si asa simpla, am si fiert si am baut cu fervex, sper sa dispare inflamatia ca asta ma ingrijora cel mai tare. Multumesc pentru raspuns.

| emy_2702 a răspuns:

Mai bine te duci la doctor si eu am patit asa ai facut o boala care se numeste scarlatinabig grin