| kencarson a întrebat:

Ce pot face să nu ma îngraș de la quetiapina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Mindfulness a răspuns:

Nu prea ai ce sa nu faci. Antipsihoticele îngrașă, plus vin la pachet cu efecte secundare serioase cu timpul, dar nu la toți.
Fa mișcare și nu mai manca mult.

| Neimportant a răspuns:

Trebuie să faci multă mișcare și să ai un stil de viață echilibrat.

| Kufu95 a răspuns:

Mişcare multă şi o alimentație corectă.

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru Mindfulness):

Eu stiu ca e pentru somn folosita, am avut si nu m-am ingrasat de la ea. Si luam 2 pastile de 200 mg odata

| Mindfulness a răspuns (pentru UnchiulRamiz):

Știu pe cineva care s-au îngrășat 60 de kg de la așa ceva! E pentru somn și pentru psihoza,schizo și altele. Sunt periculoase,dacă citești pe forumuri la unii le-au văzut parul și dinții, vorbesc serios! Dar nu la toti,depinde și ce probleme mai ai. Toate pastilele de la psihiatru te afectează,daca renunți la ele devi leguma,dar și cu timpul tot leguma devi și dacă le iei! Nu vindeca asta e problema,doctorii psihiatrii cu tratamentul lor nu vindeca cauza! Psihoza și schizofrenia oricum nu pot fi vindecata,sunt boli foarte grave! Cu tratament le tii in frâu dar ai văzut și tu ce se întâmplă de la pastile prea multe, te afectează, unele te distrug! Psihiatrii nici anxietatea nu o pot vindeca, care nu e o boala psihica! Cei cu psihoza și schizofrenie sunt obligați să ia toată viața antipsihotice, altfel își pun viața în pericol.

| kencarson explică (pentru Mindfulness):

M ai terifiat. eu pentru psihoza iau, dar am si probleme la adormit. Iar imi schimba tratamentul..nu stiu ce sa mai fac

| Mindfulness a răspuns (pentru kencarson):

Nu ai ce sa faci, îți acepti destinul fratele meu drag happy
Eu sunt cu tine sa știi! Și eu am o anxietate imposibil de tratat, asta e destinul nostru! Barum anxietatea asta se poate vindeca dar nu îmi permit eu de psihoterapie! La tine nu ai ce sa mai vindeci! Ai o cruce grea de dus. Ești oricum deștept daca ai fost olimpic, asta trebuie sa te întărească sa mergi mai departe. Tara asta e plina de oameni sănătoși dar prosti și analfabeți, tu ești barum bolnav dar inteligent!

| kencarson explică (pentru Mindfulness):

Mersi,am realizat ca sigur imi este mai bine când imi iau tratamentul și continui sa am grijă de mine. Eu tot sper sa treacă și să nu fiu așa toată viața.

| Mindfulness a răspuns (pentru kencarson):

Cu tratament poți fi ca un om normal, nimeni nu își va da seama că ai probleme.
O sa fii, dar cu tratament o sa fie bine. Nu mai baga in seama boala, fă-ți o gagica, însoară-te, nu trebuie sa gândești negativ. Altii au murit și nu au avut nimichee hee

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru kencarson):

Eu iau Astoretul dar la somn nu am gasit inca remediul. De fapt da, dar zolpidermul te termina ca iti e rau de la el, cel putin asa a fost la mine. Tritico sau Gerodorm nu ai incercat? Reusesc sa dorm dar 3-4 ore si dupa pauza... de somn degeaba iau ca imi da insomnie in loc sa ma adoarma. Rispen sa nu iti dea, ca dupa o sa ai probleme mai grave.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu quetiapina ingrasa, ci MANCAREA pe care o consumi zilnic.
Reduci portia de mancare si nu te vei ingrasa deloc.

Întrebări similare