Http://www.naturashop.ro/echinaid-solutie-p-1483.html
Buna. Eu am luat acest sirop, cu ceva timp in urma si mi a reparat gatul super rapid. Ti l recomand cu caldura. Bye.
Tantum verde sau Decasept folosesc eu, insa daca zici ca problema tine de 4 zile cred ca ai nevoie de antibiotic.Ar fi bine sa te vada medicul de familie sa nu se agraveze.Multa sanatate!
Propolis C de la Echinaceea sunt bune.
Sau hexoraleten( sunt pastile de gat pe care le sugi si foarte mentolate) dar iji fac efectul.
Pentru gat ceaiul de patlagina (toata planta - cu tot cu radacina), aglicei si cimbrisor de poiana e excelent. Incearca sa iei si cate o lingurita de miere naturala din cand in cand, ajuta foarte mult. De asemenea, ceaiul de tei cu lamaie si compotul de mere (cu coaja si mai concentrat) fac bine la tuse. Si mai exista un sirop cu nalba cu cimbru si propolis sau cu muguri de brad in farmacii, nu costa mult (in jur de 5 lei sticluta) si e f. bun. Eu am incercat toate sfaturile pe care ti le-am dat si la mine cu functionat. Succes si sa te faci bine!
* Compresa de varză: Se taie cotorul din varză, se zdrobeste cu sucitoarea pînă se înmoaie. Varza astfel prelucrată se aplică în jurul gâtului şi se acoperă cu o cârpă de lână. Varza se poate fierbe pentru a fi mai moale.
* Compresă de untura: se încălzeste untură într-o tâgaie (puteţi lua de ulei) pâna devine fierbinte. Cu acest fluid fierbinte se îmbibă o cîrpă de lână cu care se acopera gâtul; încercati sa puneti cît de cald se poate (cît sufera pacientul) în jurul gâtului. Se acoper cu o eşarfă si se lasă peste noapte.
* Compresă de brânză: brânza se întinde în mod egal pe o batistă, acesta se aplică în jurul gâtului, se fixeaza cu o eşarfă şi se ţine câteva ore, de preferat peste noapte.
* Compresa de loess: 2 - 3 lingure de loess (de la farmacie sau magazin de droguri) se amestecă cu puţină apă într-o pastă, se intinde pe o batistă se fixează cu o esarfă de lână. După câteva ore, când loess-ul s-a uscat, se schimbă.
* Compresa de cartofi: cartofii se fierb, se zdrobesc, se întind pe o batistă, care se aplică in jurul gâtului şi se fixează cu un şal. Aveţi grijă, ca cartofii să nu fie prea fierbinte - pericol de arsuri.
Sucuri:
* Un gălbenuş de ouă se amestecă într-o ceaşcă cu apă călduţă şi se bea.
* Fructe de soc se fierbe în apă, se îndulceşte cu miere şi se bea.
* Zahăr candi se dizolva în puţin rom. Cîteodata se consumă o linguriţă.
Dolo-angin.
iti spun de pe acum ca are un gust super naspa dar merita eu de la prima pastila pe care am supto nu mai aveam nimic, pana sa iau asa ceva ma durea ingrozitor gatul si ma ustura de nu putem sa inghit nimic.
ti-l recomand din toata inima
monica13 întreabă: