| krmina a întrebat:

Ce pot face sa nu mai am emotii? Am dat ieri un interviu iar la proba practica mi-au tremurat mainile foarte tare. exista cv medicamente pentru asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnonimaPantonima a răspuns:

Da sigur exista. Incearca sa iei calmante big grin

2 răspunsuri:
| emy a răspuns:

Da, exista. Cel mai bun tratament este rugaciunea(rostita din tot sufletul si cu maximum de credinta). Si, daca esti la scoala si aveti psiholog, mergi la el! Sa nu-ti fie teama sau rusine, caci nu inseamna ca esti nebuna daca mergi la psiholog. Nebunii(si nu numai) merg la psihiatru, nu la psiholog. Psihologul discuta cu tine, iar cu un nebun nu se poate discuta. Bafta multa! Si daca cineva comenteaza sau rade de tine din aceasta cauza, incearca sa le explici pe un ton calm, frumos, ca la psiholog nu au ce sa caute nebunii, ca psihologul discuta cu tine, iar cu un nebun nu se poate discua. Iar daca continua sa comenteze sau sa rada, ignora-i si mergi pe drumul tau.E mai important sa te simti tu bine(atat timp cat asta nu afecteaza pe nimeni), decat parerea unora si a altora). Toate cele bune!