| Siminik a întrebat:

Ce pot face sa nu mi se mai ingrase parul atat de des? Pt ca din 2 in 2 zile trebuie sa fac baie si nu inteleg de ce este asa... sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anonim69 a răspuns:

Aoleuuu si eu la feeeelrolling eyes, limpezeste`te cu apa si otet sauuuuu eu stiu, ia`ti niste masti de par, foloseste putin talc pentru radacini si apoi spala-ti parul, ce sa ti zic mai mult.la mine se ingrasa din cauza placii de parstraight face

4 răspunsuri:
| BrD a răspuns:

Porti caciula (sau ceva care iti acopera parul)?
Incearca sa raresti spalatul, dar intr'un mod calculat. Te speli la 2 zile, apoi la 3, revi iar la 2, apoi continui cu 3 zile. Te speli la 3 zile, apoi la 4, revi iar la 3, apoi continui cu 4 zile. Te speli la 4 zile... ai prins ideea... oricum, e recomandat sa te speli la 4 zile (ca fata).

| Riot a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa faci baie in fiecare zi, nu cred ca ai vrea sa afli cat de neplacut este pentru un baiat sa constate ca prietena lui miroase de parca nu a facut baie de cateva zile sau saptamani.

| Siminik explică:

Nu port caciula, absolut deloc.Nu folosesc nici placa, nici nimic. Cert este ca imi da dureri de cap, pentru ca atunci cand imi e lumea mai draga, parul meu arata horror laughinglaughinglaughinglaughinglaughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca e sa te speli zilnic ia-ti un sampon de spalare zilnica...ca nu toate sampoanele sunt bune sa le folosesti EVERY DAYsmug