| darkone14 a întrebat:

Ce pot sa am la san sub sarf am ceva ca o margeluta si imi e rosu sfarcu. CIne imi poate zice va rog frumos dau fundita pentru cel mai bun

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu te speria dar consultă cât mai repede medicul de familie, pentru îndrumare și tratament.
Nu sta pe gânduri și lasă rușina, sănătatea trebuie să fie pe locul 1 în viața ta.
Pa, pa.

| IMC90 a răspuns:

Probabil nu e nimic grav, dar n-ar fi rau sa dai o fuga pana la doctor.

| Vio199 a răspuns:

Ihui...ai un nod la san e cam gravsad ar trebui sa mergi la medic urgent sa nu se agraveze dar intre timp pana mergi la doctor sa nu se agraveze asa tare maseaza-ti sanul cu miscari rotative, dar sa mergi urgent la doctor...

| Vio199 a răspuns:

Ihui...ai un nod la san e cam grav:ar trebui sa mergi la medic urgent sa nu se agraveze dar intre timp pana mergi la doctor sa nu se agraveze asa tare maseaza-ti sanul cu miscari rotative, dar sa mergi urgent la doctor...