anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce pot sa fac ca metabolimul meu sa nu mai fie asa de rapid ca as vrea sa ma ingras dar am un metabolism rapid deci pot sa fac sa fie mai lent

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| virginia_9154 a răspuns:

Nu stiu, am aceeasi problema, dar daca afli, trimite-mi un mesaj.
:d

NOname
| NOname a răspuns:

Iti spun, daca imi spui cum sa fac pe al meu sa fie mai rapid.winking oh go on rolling on the floor

Du-te la un nutritionist. day dreaming

| andrei95 a răspuns:

@NOname:
http://www.csid.ro/dieta/pune-ti-metabolismul-la-treaba-3406098/
uite aici niste pasi sa ai metabolimu mai rapid

| pisi_6123 a răspuns:

Iti dau eu o reteta si te ingrasi peste 5 kg. ia vitamine eurovita multiminerale 1 pe zi inainte sa mananci masa de pranz care sa contina paste fainoase sau paine in cantitati mai mari si o te ingrasi imediatwinking daca repeti asta zilnic pana la terminarea capsulelor.

NOname
| NOname a răspuns:

@andrei95, mersi mult de tot! big hug Sincer, nici nu ma asteptam. Era mai mult o gluma.winking Mersi! day dreaming
Iar tu, daca vrei sa incetinesti metabolismul, trebuie sa iei toate acele sfaturi din articol si altele de genul, pe care le mai gasesti pe net, si sa faci totul exact invers. big grin Nu e logic?!winking Atunci metabolismul tau va fi incetinit, si vei reusi sa te ingrasi. big grin thumbs up Bafta! thumbs up day dreaming