Nu mare lucru. o baie cu esenta de levanda sau ceva plante pentru relaxare
O aspirina si putina miscare, lejer ca sa elimini acidul lactic adunat in muschi.
Metoda naturala si o recomand: Continua efortul pe zona unde ai febra! va durea dar se v-a dezvolta masa musculara.Nu stiu de ce te plangi tu! doar esti barbat nu? noi nu ne plangem de febra musculara noi o dominam prin efort
Metoda mai simpla:Apa cu zahar.
In nici un caz odihna, asa nu o sa mai scapi de durere, multe exercitii prin care ai facut febra pentru a dezvolta musculatura
Miscare. Si ca sa previ, dupa un efort consistent este bine sa faci ceva mai usor, ca muschii sa arda acidul lactic produs in timpul activitatii intense. Cand faci activitate intensa, numita si anaeroba, muschii ard ATP-ul si il transforma in acid lactic si CO2, cand faci o activitate mai usoara - aeroba, muschii ard ATP-ul complet sau ard acidul lactic acumulat in ei in perioada de activitate intensa.
Te ajuta si dusurile alternative, masajul, analgezicele gen aspirina si paracetamol, dar cel mai bun este exercitiul aerob.
O baie cu apa fierbinte si un paracetamol
am incercat si eu si a 2-a zi nu mai aveam nimic
sper sa te ajute:*
Salut Cr157n3l,
Am scris un articol interesant despre febra musculara, ce este, de ce apare, si cum poti sa scapi de ea.
Il gasesti aici:
http://hunkbody.ro/febra-musculara-ce-este-si-cum-scapi-de-ea/
Deeaandreea9156 întreabă: