anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce pot sa fac ca sa nu imi mai transpire palmele,si picioarele? Nu mai suport chestia asta,plus ca acum e si vara, ma simt oribil din cauza asta.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Jacquelinor a răspuns:

Abundența transpirației variază de la persoană la persoană, de la felul cum fiecare se alimentează. Alimentele bogate în grăsimi echivalează transpirația abundentă. Dar, ca să scapi într-adevăr de o mare parte din ea, trebuie să te speli cu grijă dimineața și seara, și vei vedea că transpirația va fi învinsă.

| ancaval a răspuns:

Si mie imi transpira palmele, picioarele si la sub brat crying Oricata baie as face tot transpir.Cand umblu pe telefon,tot il ud, ca deja ma apuca crizele. Am facut baie in bicarbonad de sodiu, am stat cam jumate de ora in apa aia pana in gat, ca cica ar fi pentru transpiratii. Pot zice ca in ziua aia nu am transpirat asa tare, dar a doua zi, Muresuuu. Am mai priceput, ca transpiratul asta, in palme, poate fi de la emotii.Da eu ce emotiile lu betesig sa am, amu cat scriu aci?laughing Nu am deloc emotii si is uda in palme. La medicul de familie, cand am fost, o zis sa tin regim, sa numai manc sarelaughing idioata, o vrut sa se scape de mine, o reusit, ca nu mam mai dus la ea.

Si eu vreau un raspuns la intrebarea asta... Sper sa scrie cineva care o trecut prin asa ceva.

Numai bine!

| FailL a răspuns:

Antiperspirant (nu deororant, ci din ala stick) pe palme.

| ToTheLight a răspuns:

Incearca sa te dai cu pudra pe maini dimineata macar... sau macar inainte sa iesi afarawinking sigur nu o sa mai iti apara. eu asa am facut... FUNDA?

| malyina a răspuns:

Si eu am avut probleme cu transpiratia excesiva si indrumata de o prietena care a folosit produsele, mi-am luat lotiune de maini si pudra pentru picioare de la Odaban. Sunt excelente si pentru transpiratie si pentru miros neplacut si o sa vezi efectele imediat. Eu le-am comandat de aici http://www.antitranspiratie.ro/.

| marco548 a răspuns:

Te rog sa-mi spui de unde esti - am sa-ti dau un remediu pentru transpiratia picioarelor si nu numai ci si pentru indepartarea mirosului neplacut.