| Anghelache_Ionut_1993 a întrebat:

Ce pot sa fac daca in urma cu 10 ani, eu avand varsta actuala de 17 ani, mi-am rupt mana dreapta, si atunci mi-a fost pusa stramb in ghips, iar recent eu m-am apucat de culturism si ma complexeaza foarte tare chestia asta, am fost la 2 doctori la spitalul foisor din Bucuresti, dar au spus ca nu e cazul de operat, ce pot sa fac totusi sa imi mai indrept mana, totusi sper la o minune!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mergi la un spital privat, platesti si esti operat mai bine decat la stat

| Anghelache_Ionut_1993 explică (pentru mgtow):

Am fost la Brasov la un spital privat, imi cereau 1600 de euro pentru operatie, si fata de cei de la buc, parea totul foarte simplu, parerea mea e ca doar voiau sa'mi ia banii!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anghelache_Ionut_1993):

Daca nu ai bani umbla cu cersitul!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa dea Dumnezeu sa fii bine! Incearca in strainatate si la Regina Maria - Campus Medical Bacau am auzit ca sunt cei mai buni medici acolo. Multa sanatate!

| Anghelache_Ionut_1993 explică (pentru anonim_4396):

Ideea e ca nu vreau sa o rup din nou, toti mi-au spus ca ar fi o prostie, si exista riscul sa imi paralizeze si sa raman asa cu ea!