| Orbithh a întrebat:

Ce pot sa fac imi cade parul in prostie prima data amam mea a crezut ca cineva mia deocheat parul si am fost la cineva sa-mi descante intr-adevar era deocheat dar tot imi cade in prostie nu stiu ce sa fac vreun sampon ceva ce imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DeutzZa96 a răspuns:

Buna scumpo vad ca ceilalti fac glumee. asta nu e de ras. in primul rand daca vrei sampon ia-ti de la gerovital plant saponul adnticadere uite http://www.google.ro/......tp?/imgres il am si eu si e foarte bun cat despre pret este 9 lei sau 10 lei il gasesti oriunde :kauffland faramacie peste tot si daca folosesti placaa. nu ee bine te pup. multa sanatate

6 răspunsuri:
| kessu a răspuns:

Spala-te cu aiazama.sau nu stiu...

| VladimirPutin a răspuns:

Te-a deocheat laughing
gasești pe la farmacie șampoane speciale dar fara efect
mai bine cauti un tratament naturist

| caractere a răspuns:

In bobi ti-a dat de-a aflat ca e deocheat?! Sau in ghioc si scuipat de greiere? Era culmea sa spuna ca nu e deocheat... big grin
Revenind la de-astea mai rationale, mergi la un dermatolog bun. A incerca sampoane de nu stiu care, solutii si aghezmuri miraculoase, mai bine NU. A testa remedii dictate pe TPU nu inseamna o solutie buna! Poate la altii acestea au functionat(sau poate nu, ci doar si-au dat cu parerea). Dar nu neaparat pot functiona si in cazul tau.
Mai reflecteaza...

| Klepto a răspuns:

Ochi de soparla zdrobit, scuipat de lama si intins pe felia de paine a lui Hagi Tudose, amestecat tot cu esenta de sfarc de capra negra de munte, din muntii padurea neagra.Totul trebuie impachetat in limbi de furnica si tinut in lesie pentru sapun de casa si cerneala de caracatita.
Fii serioasa... nu exista "deochi", cauta un sampon in locurile specializate si gata.

| s4a a răspuns:

Ar fi bine sa lasi prostiile mistice in seama persoanelor lipsite de educatie si sa cauti rezolvarea problemei in mod rational. Sanatatea parului nu depinde de vraji, farmece, descantece si deochiuri, ci de anumiti nutrienti din organism, in principal vitaminele A, C, E, B3, B5, B6 si B12. Le poti gasi in suplimente alimentare multivitamine, sau le poti obtine printr-o alimentatie echilibrata (cereale, fructe, legume, carne, peste, oua, lapte).
In plus, iti recomand sa-ti masezi bine pielea capului cu galbenus de ou si sa folosesti sampon cu urzica.

| ramonica1979 a răspuns:

Nu te mai lua dupa vorbe batranesti. Du-te la un control si vezi ce mananci. Cauta pe net si vezi care sunt alimentele bune pentru un par sanatos.