Bună,
Ca să scapi de acest obicei nu este un tratement ci îți trebuie voință. În loc de dulciuri și ce mai ronțăi tu înlocuiește aceste alimente nesănătoase cu un măr prospăt,o portocală,kivi. Orice fruct îți place, toate sunt sănătoase.
Dacă nu vrei nici fructe încearcă o gumă între mese, te va ajuta dar ai grijă că guma produce foame.
Numai bine!
Succes!
Nu este neaparat rau sa mai manaci cate ceva intre mese... depinde ce mananci.incearca fructe proaspete sau confiate(foarte sanatoase), iaurt. daca te referi la dulciuri incearca sa renunti la ele!
Salut!
Vezi poate te ajuta asta (un articol foarte bun) > http://www.eva.ro/......-6952.html
Bafta;)
Din punctul meu de vedere nu e nimic rau sa mai rontai ceva intre mese asta no sa te afecteze cu nimic adica greutatea ta nu cred ca va fi afectata.
Dar daca tot vrei sa gasesti o solutie la asta incearca sa faci ceva in momentul ala sau sa gasesti ceva care iti distrage atentia si poate asa n-o sa mai rontai nimic Aicii este o treaba de control degeaba iti zic eu sa faci un lucru daca tu nu te poti abtine Sfatul meu abtine-te ca nai incotro
In primul rand esti fata sau baiat? ca fata nu mai manca! daca esti baiat rontaie sa fii cat mai mare
khaori întreabă: