| clara456 a întrebat:

Ce pot sa fac pentru a vomita? De sambata am greata,ametesc, ma doare capul si simt o greutate in burta.Nu pot sa mananc mancare gatita in nici un caz.Am luat si debridat si no-spa si emetiral si metroclopramid si cu nimic nu imi trece si nici nu pot sa vomit.Am fost la doctor, am facut 2 ecografe, mi-am luat analizele si toata lumea mi-a spus ca nu am nimic, dar s-a putea sa am Giardia.dar am inteles ca nu dau aceste simptome.Nici la scoala nu pot merge...si vreau sa scap odata de starea asta, dar nu pot sa vomit.Stie cineva ce pot face pentru a vomita? Am incercat sa imi bag degetele pe gat,dar tot nu pot. Mi se face greata, dar nu pot sa vomit.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

Daca medicul ti-a spus ca n-ai nimic probabil ca asa e; poti tine regim alimentar si sa dormi mai mult, te va ajuta sa te simti mai bine.

Răspuns utilizator avertizat